Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze nieuwe films zie je in 2021 op Netflix

Films | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Voor 2021 heeft Netflix zo'n zeventig nieuwe films aangekondigd. Grote films met nog grotere filmsterren. In deze lijst zie je wat je zoal kunt verwachten.

Pieces of a woman

Drama
Premièredatum: 7 januari
Na een traumatisch verlopen thuisbevalling moet het jonge koppel Martha en Sean (Vanessa Kirby en Shia LaBeouf) hun leven weer oppakken. Martha's moeder (Ellen Burstyn) besluit de verloskundige aan te klagen. Een aangrijpend drama over rouw met indrukwekkende vertolkingen.
Lees hier onze recensie over Pieces of a woman: checken of skippen?

Outside the wire

Science fiction-oorlogsfilm
Premièredatum: 15 januari
Een jonge dronepiloot wordt voor straf naar het front in Oost-Europa gestuurd. De Amerikanen hebben zichzelf als vredesmacht opgeworpen en proberen de strijdende partijen uit elkaar te houden. De dronepiloot wordt gekoppeld aan een zeer geavanceerde robot en gaat op een gevaarlijke missie om een lokale krijgsheer uit te schakelen.
Lees onze recensie van Outside the wire: moet je de film checken of skippen?

 

The white tiger

Drama
Premièredatum: 27 januari
The white tiger volgt Balram Halwai (Adarsh Gourav) vanaf zijn kindertijd in een klein dorpje in India. Balram behoort tot de laagste sociale klasse in India en dat betekent dat je niet veel waard bent. Maar alles verandert wanner hij een baan krijgt als chauffeur voor de rijke Ashok (Rajkummar Rao) en diens Amerikaanse vrouw Pinky (Priyanka Chopra Jonas).

Penguin bloom

Drama
Premièredatum: 27 januari
Als een jonge moeder na een ongeval verlamd raakt en niet meer kan lopen, ontfermen zij en haar gezin zich over een piepjonge ekster, die ze 'Pinguïn' dopen. Het blijkt een helend proces voor heel het gezin. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en met rollen van Naomi Watts en Andrew Lincoln.

The dig

Drama
Premièredatum: 29 januari
Eind jaren dertig werd er op het Engelse platteland een bijzondere archeologische vondst gedaan: een begraven Vikingschip. John Preston schreef een historische roman over de opgraving en de mensen die erbij betrokken waren. In deze verfilming speelt Carey Mulligan de rol van Edith Pretty, de eigenares van de vindplaats. Andere hoofdrollen zijn voor Lily James en Ralph Fiennes. 

8, Rue de l’humanite
Comedy
Premièredatum: nog niet bekend
Tijdens de coronaepidemie leren zeven gezinnen in een appartementengebouw in Parijs elkaar heel goed kennen. Misschien zelfs iets té goed. Een Franse comedy van regisseur en acteur Dany Boon (Bienveue chez les ch'tis).

Afterlife of the party
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
Een leeghoofdige jonge vrouw (Victoria Justice) overlijdt in de week van haar verjaardag. Ze blijft steken tussen hemel en aarde en krijgt de kans om haar leven te beteren voordat ze wordt toegelaten in het hiernamaals.

A week away
Musical
Premièredatum: nog niet bekend
Probleemtiener Will (Kevin Quinn) krijgt de keuze: of hij gaat in jongerendetentie, of hij gaat naar een christelijk zomerkamp. Hij kist voor het laatste en vindt een vriend, een vaderfiguur en een meisje in deze musical vol nieuwe versies van relisongs. 

Beauty
Romantisch drama
Premièredatum: nog niet bekend
Beauty (Gracie Marie Bradley) is een jonge popzangeres met een veelbelovende toekomst. Haar beste vriendin Jasmine (Gracie Marie Bradley) valt als een blok voor haar. Hun relatie wordt zwaar op de proef gesteld door bekrompen familieleden.

Blonde
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
In deze filmbiografie over Marilyn Monroe naar het boek van Joyce Carole Oates speelt Ana de Armas de iconische maar tragische Hollywoodactrice.

Bruised
Thrillerdrama
Premièredatum: nog niet bekend
In haar regiedebuut speelt Halle Berry de rol van Jackie Justice, een aan lager wal geraakte MMA-vechter die haar carrière weer op gang wil helpen om de voogdij over haar zoon terug te krijgen.

Concrete cowboy
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
De vijftienjarige Cole (Caleb McLaughlin, Lucas uit Stranger things) wordt van de stad naar het platteland gestuurd om te gaan wonen bij zijn vader Harp (Idris Elba, Luther), die hij nauwelijks kent. Als hij er leert paardrijden is hij helemaal verkocht.

Fever dream (Distancia de rescate)
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
Een vrouw op het platteland van Argentinië wordt op haar sterfbed bezocht door visioenen die onthullen hoe ze op dit punt is aanbeland. Een magisch realistisch drama naar het boek van Samantha Schweblin.

Monster
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
De zeventienjarige zwarte scholier Steve Harmon (Kelvin Harrison Jr.) wordt valselijk beschuldigd van moord. Naar de bestseller van Walter Dean Myers en met rollen van Jennifer Hudson en John David Washington.

Munich
Historisch drama
Premièredatum: nog niet bekend
In 1938 onderhandelen Groot-Brittannië en Duitsland terwijl de Tweede Wereldoorlog met rasse schreden nadert. Historisch drama met Jeremy Irons in de rol van de Britse premier Neville Chamberlain.

Red notice (foto)
Actiethriller
Premièredatum: nog niet bekend
Een FBI-agent (Dwayne Johnson) schakelt de hulp in van twee criminelen (Gal Gadot en Ryan Reynolds) om 's werelds meest gezochte misdadiger te vangen. Met een budget van 200 miljoen dollar wordt dit de duurste Netflix-film tot nu toe. Twintig miljoen gaat naar de drie hoofdrolspelers.

Skater girl (Desert dolphin)
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
Op het platteland van India maakt een tienermeisje kennis met skateboarding. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en weet zich te kwalificeren voor de nationale kampioenschappen.

The guilty
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
Amerikaanse remake van de Deense film Den skyldige met een hoofdrol voor Jake Gyllenhaal.
In het callcenter van de alarmlijn wordt een agent die de telefoon beantwoordt langzaam meegezogen in een noodsituatie.

The hand of god (E stata la mano di dio)
Drama
Premièredatum: nog niet bekend
Intieme en zeer persoonlijke film van de Italiaanse regisseur en scenarist Paolo Sorrentino (La grande bellezza), gesitueerd in zijn geboorteplaats Napels.

The harder they fall
Western
Premièredatum: nog niet bekend
In het Wilde Westen hoort de outlaw Nat Love (Jonathan Majors) dat zijn aartsvijand Rufus Buck (Idris Elba) op vrije voeten komt. Hij scharrelt zijn oude bende weer op om zich te wreken. Ook Regina King en Zazie Beetz zijn te zien in deze zwarte western.

The power of the dog
Misdaad
Premièredatum: nog niet bekend
Benedict Cumberbatch en Jesse Plemons spelen twee broers op een ranch in Montana met een totaal verschillend karakter. Ze krijgen ruzie over de romance van een van de twee met een weduwe (Kirsten Dunst). 

The starling
Komedie
Premièredatum: nog niet bekend
Melissa McCarthy en Chris O'Dowd spelen een getrouwd stel dat net een enorme tragedie achter de rug heeft. Lily (McCarthy) zoekt troost in het tuinieren maar krijgt daarbij ruzie met een grote spreeuw. 

tick, tick...BOOM
Musical
Premièredatum: nog niet bekend
Een ambitieuze componist verdient zijn geld als ober in New York terwijl hij werkt aan zijn grote doorbraak. Met o.a. Andrew Garfield, Vanessa Hudgens, en Judith Light. Het is het regiedebuut van Lin-Manuel Miranda van Hamilton. 

Army of the dead
Horror
Premièredatum nog onbekend
Zombiefilm van Zach Snyder waarin een team van huurlingen net bezig is met een grote overval in Las Vegas wanner er een zombie-uitbraak plaatsvindt.

Awake
Thriller
Premièredatum nog onbekend
De wereld zoals we die kennen is geëindigd en mensen kunnen niet meer slapen. Er is een vrouw die nog wel weet hoe je lekker kunt uitrusten. Kan zij de wereld redden voordat iedereen kapot gaat aan gebrek aan slaap? Met Gina Rodriguez en Jennifer Jason.

Beckett 
Thriller
Premièredatum nog onbekend
John David Washington speelt de hoofdrol in deze thriller over een romantische vakantie in Griekenland die uitdraait op een nachtmerrie. 

Kate 
Thriller
Premièredatum nog onbekend
Een vrouwelijke huurmoordenaar wordt zelf vergiftigd. Ze heeft precies 24 uur de tijd om wraak te nemen op haar eigen moordenaar. De film speelt zich af in Tokio en Michiel Huisman speelt een van de hoofdrollen naast Mary Elizabeth Winstead en Woody Harrelson.

Pieces of a Woman

drama | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Dig

drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie