Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De spannendste films en series over fatale affaires op Netflix

Films | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op 2 februari komt Netflix met het tweede seizoen van de Mexicaanse serie Oscuro deseo, waarin ontrouw voor een hoop hartstocht maar ook veel ellende zorgt. Kijk ook eens naar deze andere series en films op Netflix over spannende affaires met fatale gevolgen.

Oscuro deseo

Als Brenda, de beste vriendin van rechtendocent Alma (Maite Perroni), dood wordt aangetroffen, oordeelt de politie al snel dat het om zelfdoding gaat. Alma gelooft er niets van en graaft in het privéleven van haar vriendin. Dan ontdekt ze dat Brenda er nogal wat minnaars op nahield. De Mexicaanse serie Oscuro deseo heeft een spannende plot, maar werd toch vooral populair vanwege de vele stomende vrijscènes, want de personages duiken nogal snel en vlot met elkaar in bed. 

Lees hier meer over seizoen twee van Oscuro deseo

Fatal Affair

Advocate Ellie (Nia Long) is een beetje teleurgesteld in haar uitgebluste huwelijk met Marcus. Dan verschijnt er neen nieuwe collega op het toneel, haar oude studievriend David (Omar Epps). Ze gaan samen wat drinken, van het een komt het ander en ze eindigen samen in het toilet voor een vluggertje. Ellie vergeet het voorval het liefst zo snel mogelijk, maar dan weet ze nog niet hoe vasthoudend en opdringerig David kan zijn.

Lees ook: De 10 spannendste films nu op Netflix

Addicted

Hoewel Zoe Reynard (Sharon Leal) het dik voor elkaar heeft met een lieve man, twee kinderen en een mooi huis heeft ze toch een onbedwingbaar verlangen om met andere mannen de koffer in te duiken. Als agent voor de kunstwereld komt ze in contact met  Quinton (William Levy), een aantrekkelijke kunstenaars met een sixpack. Als ze later met hem wil breken, laat Quinton het er niet zomaar bij zitten. Deze erotische thriller naar de gelijknamige bestseller van Zane zit vol mooie mannen, waar de seksverslaafde Zoe wel pap van lust.

Lees ook: 10 erotische films en series op Netflix

Unfaithful

Nadat Adrian Lyne een megahit scoorde met zijn overspelfilm Fatal Attraction, borduurde hij voort op het thema met deze erotische thriller met Diane Lane en Richard Gere. Connie en Edward leiden een braaf leven in een plaatsje in New York, maar Connie mist de passie in hun huwelijk. Als ze door een ongelukje in contact komt met de aantrekkelijke vreemdeling Paul (Olivier Martinez) glijdt ze langzaam maar zeker in een affaire. Een vergissing, want Paul blijkt een jaloers en vasthoudend type te zijn.

Liever wat luchtigs? Dit zijn de 10 beste romantische komedies op Netflix

Behind Her Eyes

Hoewel een affaire met een getrouwde man niet het hoofdthema is van deze psychologische thrillerserie, is het wel het begin van alle ellende. Alleenstaande moeder Louise (Simona Brown) gaat aan de slag als secretaresse voor psychiater David. Ze beginnen een romance, maar Louise wordt even later ook bevriend met Davids vrouw Adele (Eve Hewson). Ze raakt verwikkeld in hun gecompliceerde huwelijk en vanaf dat moment wordt haar leven vreemder en vreemder. Naar het boek van Sarah Pinborough.

Behind Her Eyes was de populairste serie van 2021 onder Guidinc-bezoekers

Fracture

In deze rechtbankthriller met Anthony Hopkins en Ryan Gosling zorgt een buitenechtelijke affaire al vanaf de eerste scène voor een boel problemen. De rijke Ted Crawford (Hopkins) ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met politierechercheur Robert Nunally (Gosling) en schiet haar neer. Tijdens de rechtszaak die volgt staan Ted en Robert tegenover elkaar en komen alle details van de affaire boven tafel.

Anthony Hopkins kreeg een Oscar voor zijn rol in The Father: een aanrader!

Nocturnal Animals

Deze bekroonde psychologische thriller van Tom Ford is een film waar je de aandacht bij moet houden om het spoor niet bijster te raken. Amy Adams speelt galeriehoudster Susan, die getrouwd is met de overspelige zakenman Hutton (Armie Hammer). Dan ontvangt ze het manuscript van het laatste boek van haar ex-man Edward (Jake Gyllenhaal). Ze ziet parallellen tussen het boek en haar eigen verleden, waarin ze zich ook niet altijd even trouw opstelde.

Lees ook: Nog veel meer verborgen pareltjes op Netflix

Perfect Stranger

Verslaggeefster Rowena Price (Halle Berry) wordt door haar jeugdvriendin Grace gevraagd om een artikel te schrijven over de rijke zakenman Harrison Hill (Bruce Willis). Grace had een buitenechtelijke relatie met Harrison, waarvan ze Rowena het bewijsmateriaal geeft. Kort daarna wordt Grace dood aangetroffen. Rowena verdenkt Harrison van moord, gaat undercover en infiltreert in zijn privéleven om hem te verleiden. Natuurlijk is dat niet zonder gevaar.

Zie Halle Berry van een andere kant in Bruised op Netflix

Oscuro Deseo

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Fatal Affair

Thriller | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie