Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Vooruitblik op 2021: lekker veel films op Netflix

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In een korte teaser met bekende sterren als Dwayne Johnson en Gal Gadot verklapt Netflix welke films we het komende jaar mogen verwachten. Daar zitten flink wat grote klappers bij.

Het filmpje dat Netflix op YouTube plaatste duurt nog geen drie minuten, maar er komen heel wat titels voorbij. Zo introduceren Regina King en Jonathan Majors de western The harder they fall, en kondigen Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson de de actiethriller Red notice aan.

Veel films

Verder zie je Thunder force met Octavia Spencer en Bruised van en met Halle Berry voorbij komen. Ook is er het derde deel van The kissing booth en het langverwachte To all the boys: Always and forever. The woman in the window met Amy Adams was bedoeld voor de bios, maar komt in plaats daarvan ook naar Netflix.

Amy Adams in Woman in the window

Nog meer films

Andere opvallende titels zijn Army of the dead van Zack Snyder, Malcolm and Marie met Zendaya en John David Washington en Moxie van en met Amy Poehler. De grootste klapper zit op het eind: de politieke rampensatire Don't look up, waarin Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence twee astronomen spelen die de mensheid proberen te waarschuwen voor een naderende asteroïde. 

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence in Don't look up

Meer dan Netflix

Wil je meer weten over de nieuwe films in 2021 op Netflix en andere streamingdiensten? Check dan ons eerdere artikel met de spannendste nieuwe titels.