Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De favoriete filmquotes van Undercover-sterren Frank Lammers en Elise Schaap

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Frank Lammers en Elise Schaap zijn binnenkort te zien in de film Ferry op Netflix. In het kader van de verkiezing van Favoriete Film Quote Aller Tijden vroegen wij de twee naar hun favorieten.

Frank en Elise groeiden als Ferry en Danielle Bouman uit tot twee van de meest geliefde seriepersonages die we hebben in Nederland. Ze wonnen er vorig jaar zelfs een Guidinc. Award mee.

Vanaf 14 mei kunnen we in de Undercover-prequel Ferry zien hoe de twee elkaar leerden kennen. Guidinc. sprak de twee acteurs en vroeg natuurlijk naar hun favoriete filmquotes. 

Elise Schaap

Elise: "Dan kies ik toch voor Life is like a box of chocolates uit Forrest Gump. Forrest is zo'n lief en aandoenlijk personage."

Frank: "Zal ik eens even de Nederlandse vertaling van die quote geven? Het leven is als neuspeuteren, je moet eruit halen wat erin zit".

Frank Lammers

Frank: "Mijn eigen favoriet is I'm pretty fucking far from okay! van Marsellus uit Pulp Fiction. Heerlijke uitspraak. Hij is net verkracht door iemand en dan wordt 'm gevraag of ie okay is. Ik hou ervan als iemand zo'n antwoord geeft na zo'n  cliché-vraag. Heel adequaat."

Alles over de film Ferry op Netflix

Guidinc. Awards

De verkiezing voor Favoriete Film Quote Aller Tijden is inmiddels afgelopen, maar niet getreurd! Je kunt nog vaker stemmen, in andere categorieën. Bijvoorbeeld op de beste film of serie van het jaar. Geef je op, doe mee, en wie weet win je zelf ook iets leuks! Hier lees je alles over de Guidinc. Streaming Video Awards

Ferry

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie