Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze kerstfilm op Netflix is heel beroerd

Films | 26 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een Britse komedie over kerst met een heel stel top-acteurs klinkt hoopvol. Helaas is de Netflix-film Father Christmas is Back gênant slecht.

Op zich is een slechte kerstfilm niks nieuws. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om een leuke rolprent te maken voor de feestdagen. Maar je hebt slecht en slecht. En Father Christmas is Back is misschien wel een van de slechtste kerstfilms ooit gemaakt. Een prestatie op zich. En daar verandert de aanwezigheid van bekende acteurs als Kelsey Grammar, John Cleese en Elizabeth Hurley helemaal niets aan. 

Perfect kerstfeest

Father Christmas is back gaat over de neurotische Caroline Christmas-Hope (Natalie Cox) die erop gebrand is om een perfect kerstfeest te organiseren voor haar zussen. Maar wanneer haar vader, die het gezin 27 jaar geleden in de steek liet, voor de deur staat met zijn nieuwe vriendin, loopt alles in het honderd. 

Wat is er mis?

Wat er mis is met de film? De grappen zijn niet leuk, de personages zijn zonder uitzondering vervelend en de acteurs lijken ook dondersgoed door te hebben gehad dat hier niks van te maken viel. Ze doen niet eens hun best. 

De anti Love Actually

Website Decider noemt deze film zelfs de anti Love Actually. Bespaar jezelf dus de moeite en kijk bijvoorbeeld naar de wel leuke serie Home for Christmas, of haal Home Alone, About a Boy of Love Actually zelf gewoon nog eens uit de mottenballen. 

Father Christmas Is Back

Komedie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie