Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Met Fast & furious 8 maakt Netflix de serie compleet

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De fans van de Fast & furious-reeks konden op Netflix terecht voor alle delen van deze filmreeks, behalve het laatste. Volgende week maakt Netflix de serie compleet met het spectaculaire deel 8.

De serie Fast & furious is een van de meest winstgevende filmfranchises aller tijden. Gezamenlijk brachten de films meer in het laatje dan bijvoorbeeld de filmreeksen van Jurassic park, Pirates of the Caribbean, Mission: Impossibe of Transformers.

Netflix

Op Netflix kon je de eerste zeven delen uit de serie al een tijdje streamen, maar het achtste deel ontbrak nog. Dat is volgende week voorbij, want vanaf woensdag vind je ook Fast & furious 8 - in Amerika uitgebracht als The fate of the furious - in de Netflix-catalogus.

Fast & furious 8

De achtste en vooralsnog laatste Fast & furious-film introduceert de mysterieuze cyberterroriste Cypher (Charlize Theron). Zij dwingt Dom (Vin Diesel) zich te keren tegen Letty (Michelle Rodriguez) en de rest van het team. Er volgt een spectaculaire strijd met vette voertuigen op exotische locaties.

Wanneer?

Het achtste deel in de Fast & furious-reeks verschijnt op woensdag 16 december op Netflix. Hier onder kun je alvast de trailer bekijken.

En deel 9?

Na de achtste Fast & furious-film verscheen nog de spin-off Hobbs & Shaw. Maar ook het officiële negende deel in de reeks is zo goed als klaar. Door de coronacrisis is de première echter verschoven van mei 2020 naar mei 2021. Nog even geduld dus.

Fast & Furious 8

actie | film | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken