Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Netflix-kijker enthousiast over kerstfilm De Familie Claus

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De eerste Nederlandstalige kerstfilm op Netflix wordt door de kijker goed ontvangen. De reacties op De familie Claus zijn positief, en de film staat hoog in de Netflix Top-10.

Netjes tot kerst wachten met het kijken van een kerstfilm? Dan ken je de Netflix-kijker nog niet! Zodat De familie Claus begin deze week op de streamingdienst verscheen, werd hij verslonden.

Lees hier onze recensie van De familie Claus

Twitter

Hoewel het een echte kinderfilm is, werd er op Twitter enthousiast op De familie Claus gereageerd. Warm en ontroerend: een echte kerstfilm. En een mooie primeur op de wereldwijde streamingdienst.

 

 

 

Vlaams

Wel was er wat commentaar van Nederlandse kijkers over de verstaanbaarheid van sommige Vlaamse spelers. Dit is op te lossen door in het taalkeuzemenu van Netflix over te schakelen van Vlaams/origineel naar Nederlands. Maar daarna stoorden sommige kijkers zich weer aan de matige Nederlandse nasynchronisatie...

 

 

Pommelien Thijs

Wat de film extra leuk maakt voor de Vlaamse kijker is de bijrol van Pommelien Thijs, een populaire presentatrice, actrice, musicalster en zangeres, die ook de titelsong maakte.

 

 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie