Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: De familie Claus 2 komt eraan

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vorig jaar kon jong en oud op Netflix genieten van De familie Claus, een Vlaams-Nederlandse kerstfilm waarin Jules ontdekt dat zijn opa de enige echte Kerstman is. Deze maand kijk je op Netflix naar het vervolg, en de trailer kun je nu al zien.

Het was een flinke schok voor Jules (Mo Bakker) om te ontdekken dat opa (Jan Decleir) de vrolijke baas is die elk jaar cadeautjes rondbrengt voor kinderen over de hele wereld. Jules moest in De familie Claus meteen aan de bak, want toen opa zijn been brak, moet de jonge kersthater het kerstfeest redden. Natuurlijk leerde hij daarbij ook zelf de ware betekenis van kerst.

De familie Claus 2

Na het grote succes van De familie Claus kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze kerst keren alle bekende gezichten - onder wie Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk en Josje Huisman - terug in De familie Claus 2. Dit keer gaan Jules en opa Noël samen aan de slag. Als Jules een brief vindt van een meisje dat als cadeau wil dat haar ouders weer bij elkaar komen, wil hij er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. Opa betwijfelt echter of dat wel mogelijk is.

7 december

Netflix wacht netjes tot na Sinterklaas voordat de nieuwe kerstfilm in de catalogus verschijnt. Vanaf 7 december kun je genieten van De familie Claus 2, en hier boven kun je trailer alvast bekijken. 

De familie Claus 2

Komedie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie