Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De kerstfilm van Lindsay Lohan scoort als een dolle op Netflix

Films | 16 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De onlangs verschenen kerstfilm Falling for Christmas maakte geen indruk op de recensenten, maar de Netflixkijker trekt daar zich lekker niks van aan! De film met Lindsay Lohan staat op nummer 1 in de Netflix Top 10 en daarmee heeft de actrice officieel een geslaagde comeback gemakt.

Terwijl veel mensen eerst Sinterklaas achter de rug moeten hebben voordat ze aan kerst kunnen denken, is de Netflixkijker begin november als in de stemming. Het helpt natuurlijk dat de lawine aan kerstfilms al ruim voor de 25ste december begint op de streamingdienst. De grote hit van dit moment is Falling for Christmas met Lindsay Lohan.

Falling for Christmas

In de film zie je Lindsay als de pas verloofde, strontverwende hotelerfgename Sierra. Sierra krijgt een skiongeluk en raakt haar geheugen kwijt. Gelukkig ontfermt de hardwerkende skihuteigenaar Jake Russell (Chord Overstreet) zich over haar, zodat Sierra de dagen voor kerst doorbrengt met hem en zijn dochter. Falling for Christmas is een romcom én een kerstfilm, dus vroeg of laat moeten de vonken wel overspringen.

Lindsay Lohan

Met haar 36 jaar is Lindsay Lohan nog lang niet oud, maar toch heeft ze er al een flinke loopbaan opzitten. Als kindster staat ze al voor de camera's in een hele rits Disney-films en in 2004 schittert ze in de comedy Mean Girls, die zou uitgroeien tot een echte cultklassieker. Ook scoort ze rond dezelfde tijd als zangeres: haar album 'Speak' wordt zelfs platina.

Moeilijke tijd

Jammer genoeg gaat het daarna bergafwaarts met Lohan. Ze heeft persoonlijke sores en gezondheidsproblemen die breed worden uitgemeten in de roddelpers. Ook zijn er veel verhalen over haar vermeende diva-gedrag. De rollen die ze krijgt in deze periode zijn ronduit beroerd: voor de horrorfilm I Know Who Killed Me ontvangt Lohan maar liefst twee Golden Raspberry-awards voor slechtste actrice. In deze periode brengt de ster heel wat tijd door in afkickklinieken. 

Comeback

Gelukkig weet Lohan uit dit dal op te krabbelen. In 2014 verschijnt er een persoonlijke documentaireserie over haar leven na de afkickkliniek, en in hetzelfde jaar maakt ze haar toneeldebuut. Ook krijgt ze weer interessantere rollen, bijvoorbeeld in de Netflix-serie Sick Note. Netflix heeft vertrouwen in Lohan. De streamingdienst geeft haar een rol in de kerstfilm Falling for Christmas, maar heeft ook al twee volgende projecten voor haar in de planning. Komend jaar is de actrice in ieder geval te zien in de romantische comedy Irish Wish.

Jingle Bell Rock

In onderstaande video viert Lindsay Lohan alvast kerst met de klassieker Jingle Bell Rock. Grappig detail: hetzelfde liedje zong ze twintig jaar geleden ook in Mean Girls!

Falling for Christmas

Romantische komedie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie