Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Teaser: Chris Hemsworth mept erop los in Extraction 2 op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2020 werd de actiefilm Extraction een van de best bekeken Netflix-films aller tijden. Netflix werk al een tijdje aan een vervolg, opnieuw met Chris Hemsworth in de hoofdrol, en daarvan kunnen we nu de eerste beelden bekijken.

In Extraction 2 keert Chris Hemsworth terug als Tyler Rake, een Australische huursoldaat met de nodige black ops-ervaring onder zijn riem. In dit vervolg bijt hij zich vast in een nieuwe gevaarlijke missie. Hij moet de familie van een Georgische gangster zien te redden uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

Extraction 2

Net als de eerste film wordt Extraction 2 geregisseerd door Sam Hargrave. De gebroeders Anthony en Joe Russo (van de Avengers-films) treden weer op als producent en Joe nam opnieuw het scenario voor zijn rekening. Met zo'n dream team kan het bijna niet anders dan dat Extraction 2 net zo'n hit wordt als zijn voorganger. Hoofdrolspeler Hemsworth krijgt gezelschap van Golshifteh Farahani, Adam Bessa en Olga Kurylenko.

Datum en teaser

Het duurt nog even voordat de actie losbreekt op Netflix, want Extraction 2 staat pas voor 16 juni in de agenda. Wel is er al deze lekkere teaser, die je hier kunt bekijken.

Extraction

Actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie