Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Epische rampenfilm Moonfall (2022) huur je nu bij Pathé Thuis

Films | 10 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Lionsgate
©
Foto: Lionsgate

Na rampenfilms als Independence Day en The Day After Tomorrow is regisseur Roland Emmerich terug met een waar pareltje, namelijk Moonfall. Deze net zo keiharde film is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis.

Kijk nu: Moonfall op Pathé Thuis  

In de epische rampenfilm Moonfall, die in 2022 zijn debuut maakte, komt de maan in botsing met een mysterieus iets. Iets waardoor zij uit haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen op aarde hierdoor langzaam maar zeker steeds erger worden, voelen NASA-executive Jocinda Fowler (Halle Berry) en haar ex-collega Brian Harper (Patrick Wilson) de tijd tikken. Daarom verzinnen ze een plan: ze gaan op ruimtemissie!

Moonfall (2022) op Pathé Thuis

Ze schakelen hiervoor de hulp in van space nerd en ruimterookie KC Houseman (John Bradley), die deze botsing als allereerste voorzag. Samen proberen ze niet alleen de aarde te redden voordat het te laat is, maar ook uit te zoeken wat er met de maan aan de hand is. Lukt het dit trio op tijd of zorgen de ontstaande veranderingen - als afwijkingen in de zwaartekracht, tsunami's en een mysterieuze zwarte zwerm - al voor te veel problemen?

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien.