Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zin om te griezelen? Deze enge films staan snel op Netflix

Films | 11 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De herfst is een perfecte tijd om onder een dekentje naar een enge film te kijken. Netflix heeft er vier op stapel staan met moordenaars die tieners in mootjes willen hakken, geesten en corrupte agenten. Kortom, alle ingrediënten om bij weg te griezelen. 

22 september

Instrusion

In Intrusion heeft Meera (Freida Pinto) net borstkanker overleefd. Om een nieuwe start in het leven te maken, verhuist ze met haar echtgenoot Henry naar een prachtige maar afgelegen villa. Wanneer er in twee dagen tijd twee keer wordt ingebroken, raakt Meera behoorlijk van slag en is ze achterdochtig tegenover iedereen. Heeft ze gelijk? Doen de mensen om haar heen zich anders voor dan ze werkelijk zijn?

22 september

Out of Death

Bruce Willis speelt de gepensioneerde politieman Jack Harris die lekker tot rust aan het komen is in een afgelegen hutje. Maar de rust is snel voorbij wanneer hij tijdens een wandeling stuit op een vreselijk tafereel: de corrupte politievrouw Billie Jean staat op het punt wandelaarster Shannon (Jaime King) te executeren omdat ze haar een drugsdeal zag doen. Jack redt Shannon van een wisse dood maar daarna moeten de twee op de vlucht voor een heel netwerk aan corrupte agente en hun griezelige baas. Verwacht niet te veel van Out of Death, dit is echt een tussendoortje. Ook voor Bruce Willis die toch nog 5 miljoen kreeg voor de moeite. 

1 oktober

The Turning

Griezelfilm waarin de jonge gouvernante Kate wordt ingehuurd om op zijn jonge neef Miles en nicht Flora te passen. In het huis waar Kate terecht komt, gebeuren rare dingen. En Kate ziet zelfs geesten. Als dit verhaal je bekend voorkomt, kan dat kloppen. Het is hetzelfde als in de serie The Haunting of Bly Manor. Dat komt omdat beide verhalen zijn gebaseerd op het boek The Turn of The Screw van Henry James.

6 oktober

There's Someone Inside Your House

Een ouderwetse slasherfilm waarin het alweer niet pluis is in huis. Makani Young verhuist van Hawaii naar haar oma in een dorpje in Nebraska zodat ze haar middelbare school af kan maken. Maar vlak voor hun diploma-uitreiking krijgen Makani en haar klasgenoten te maken met een moordenaar die hun diepste geheimen wil onthullen en ook nog eens een masker met hun eigen gezicht draagt. Veel erger kan het toch niet worden.