Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De eerste beelden van de Harry Potter-reünie

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Warner Bros
©
Foto: Warner Bros

De eerste mini-trailer van de Harry Potter-reünie Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts staat online. En zo ongeveer iedereen doet mee. 

De special staat op 1 januari 2022 op HBO MAX en bestaat uit interviews met de cast. O.a. Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton en Tom Felton doen mee. De trailer is bijzonder kort maar ademt wel de magie uit van de Harry Potter-films.

J.K. Rowling

Schrijfster J.K. Rowling zou de belangrijkste gaste moeten zijn omdat zonder haar Harry Potter niet zou bestaan. Helaas werd ze niet uitgenodigd voor de reünie. Rowling is gecanceld nadat ze in 2019 reageerde op een artikel waarin werd gesproken over 'mensen die menstrueren'.

Transgender-activisten

De Britse zei in een reactie dat voor die mensen ooit een woord was uitgevonden, namelijk 'vrouwen'. Sindsdien ontving ze duizenden doodsbedreigingen van transgender-activisten. Ook het grootste deel van de acteurs uit de films nam afstand van de vrouw door wie ze nu beroemd zijn. 

HBO MAX

In Nederland kunnen we nog niet naar HBO MAX kijken, maar als het gaat zoals met de Friends-reünie, dan zal een andere omroep de Harry Potter-special snel oppikken. 

Harry Potter and the Philosopher's Stone

Fantasy | film | 2001

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Fantasy | film | 2002

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie