Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vanaf vandaag op SkyShowtime: de leuke familiefilm Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is een luchtige familiefilm, Hugh Grant doet mee en om te kijken heb je geen voorkennis van het spel nodig. Klinkt best goed toch?

In de fantasyfilm zitten bard Edgin (Chris Pine) en barbaar Holga (Michelle Rodriguez) in de gevangens nadat ze een magisch artefact stalen en werden bedonderd door hun compagnon Forge (de altijd leuke Hugh Grant). Het is dus zaak om te ontsnappen en dat lukt gelukkig ook.

Tovenaars

Edgin en Holga gaan samen met de niet zo machtige tovenaar Simon (Justice Smith) en paladijn Xenk (Regé-Jean Page uit Bridgerton) Eginds door Forge ontvoerde dochter kunnen terughalen. Daarvoor moeten ze niet alleen Forge maar ook de machtige tovenaar Sofina (Daisy Head) zien te verslaan.

Flauwe grappen

De groep gaat op pad en komt onderweg allerlei gekke monsters tegen maar eigenlijk gaat het in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves niet zozeer om het verhaal. Het draait veel meer om het plezier en de flauwe grappen en grollen over wazige tovenaars, mollige draken en pratende skeletten.