Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gijs Naber speelt de sterren van de hemel in dramafilm The Story of My Wife

Films | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: http://distrib.pyramidefilms.com/
©
Foto: http://distrib.pyramidefilms.com/

Gijs Naber gaat internationaal. In het prachtige en intrigerende liefdesdrama The Story of My Wife kruipt deze populaire Nederlandse acteur in de rol van een kapitein, die een onverwachte weddenschap sluit met een vriend.

Hoe dat afloopt, zie je vanaf nu op Film1 On Demand.

The Story of My Wife

De intrigerende dramafilm The Story of My Wife draait om kapitein Jakob (Gijs Naber), die je zou kunnen omschrijven als een echte waterrat. Op zee voelt hij zich namelijk de koning ter rijk, terwijl hij op het vasteland maar niet lijkt te kunnen aarden. Om hier verandering in te brengen, gaat hij op zoek naar een anker in zijn leven in de vorm van een vrouw die zijn leven kan beteren.

Romantisch avontuur

Tegenwoordig zou je om deze zoektocht te starten een datingapp openen, maar Jakob pakt het anders aan. Als hij samen met een vriend in een café wat aan het drinken is, sluit hij een weddenschap af: hij zal trouwen met de eerste vrouw die over de drempel stapt. Dat blijkt de beeldschone flierefluiter Lizzy (Léa Seydoux), die ook direct valt voor zijn charmes.

Dit klinkt natuurlijk als een ultiem romantisch begin van een liefdessprookje, maar niets is minder waar. Hun geluk wordt namelijk al snel overschaduwd door de allesoverheersende jaloezie van Jakob. Hij weet niet wat zij doet als hij voor zijn werk maanden van huis is en heeft het idee dat ze hem bedriegt. Maar is dat ook zo? In een heuse zoektocht naar de waarheid verliest Jakob mogelijk zowel zijn liefde als zijn eigen identiteit.

Gijs Naber

De hoofdrol in deze prachtige internationaal geproduceerde film is dus weggelegd voor de Nederlandse acteur Gijs Naber, die geen onbekende meer is. Je kunt hem dan ook onder meer kennen van Penoza, Judas en de films Komt een Vrouw bij de Dokter en Zwartboek. Sinds kort gooit hij het over een internationale boeg: naast de rol in deze film is hij binnenkort ook te zien in Hagen, een grote internationale fantasyserie.

The Story of My Wife is vanaf nu te zien op Film1 On Demand.

The Story of my Wife

Drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie