Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Doodenge horrorfilm Run Rabbit Run deze zomer op Netflix

Films | 4 maanden geleden | Irma Tomas

In Run Rabbit Run heeft Sarah wat te stellen met haar dochter die ineens vreemd gedrag vertoond. Je kunt de film in juni op Netflix verwachten. 

Sarah Snook (Shiv uit Succession) speelt de Australische Sarah, een vruchtbaarheidsdokter die nog rouwt om haar recent overleden vader. Maar dat probeert ze niet te laten merken aan haar bijna zevenjarige dochter Mia (Lily LaTorre). Ze heeft een goede relatie met haar ex Pete (Damon Herriman en diens nieuwe vriendin Denise (Naomi Rukavina). 

Driftbuien

De relatie met haar dementerende moeder Joan (Greta Scacchi) is een stuk minder jofel. Die is zelfs zo slecht dat Mia haar oma nog nooit heeft ontmoet. Daarom is het een tikje raar wanneer Mia beweert dat ze oma Joan heel erg mist. En wanneer Mia daarna driftbuien krijgt wanneer Sarah haar Alice weigert te noemen, wordt het nog raarder. Alice is immers de naam van Sarahs zusje dat verdween toen ze zeven was. 

Wit knijn

Het is nog maar het begin van de bak met ellende die Sarah staat te wachten. Een wit konijn speelt daarbij een grote rol. 

Run Rabbit Run staat in juni op Netflix.