Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Doodenge film Fall volgende maand op Netflix

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Fall was dé bioscoopverrassing van 2022. De film over twee vriendinnen die een tv-toren beklimmen is superspannend, zeker als je hoogtevrees hebt. 

Becky (Grace Caroline Currey) zit in de put sinds haar echtgenoot omkwam tijdens het rotsklimmen. Beste vriendin Hunter (Virginia Gardner) denkt haar te kunnen opvrolijken met het voorstel een 600 meter hoge verlaten tv-toren te beklimmen. Hunter kan het avonturen meteen gebruiken voor haar populaire YouTube-kanaal. Een win-win situatie.  

Geen bereik

Alles gaat op rolletjes tot ze boven op het kleine, bovenste platform zijn aangekomen. De ladder valt en nu kunnen ze niet meer naar beneden. Ze hebben geen water bij de hand terwijl het buiten bloedheet is en bereik op hun telefoons is er ook al niet.  

Een zekere dood

Tsja, wat doe je dan? Wachten op hulp betekent een zekere dood, maar er lijkt ook geen andere manier om het er levend vanaf te brengen. Becky en Hunter moeten met een heel bijzonder plan komen. 

Doodeng

Fall werd gemaakt van 3 miljoen dollar en die zijn heel goed besteed. Fall is doodeng, je zit gegarandeerd met het zweet in je bilnaad en je kunt 'm vanaf 1 maart zien op Netflix. 

Fall

Thriller | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie