Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Don't Look Up breekt records op Netflix

Films | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Geen film werd de laatste weken meer besproken dan Don't Look Up. Voor- en tegenstanders buitelden over elkaar heen om te vertellen waarom de film goed of slecht was. Bijna iedereen ter wereld heeft 'm dan ook al bijna gezien.

In totaal werd van 27 december tot 2 januari 152 miljoen uren naar Don't Look Up gekeken en dat is een absoluut record. Geen Netflix-film deed het ooit beter. 

Red Notice

En Don't Look Up staat ook al op de derde plek van best bekeken films aller tijden. Na 1 week! De film verdrong Extraction van de derde plek en moet alleen nog Red Notice en Bird Box voor zich dulden. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Don't Look Up de eerste plek zal innemen. 

Sterrencast

De zwarte komedie over klimaatverandering van regisseur Adam McKay heeft al die kijkers natuurlijk voornamelijk te danken aan de enorme sterrencast. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamée, Cate Blanchett, er is voor ieder wat wils in Don't Look Up. En natuurlijk helpt het ook dat in veel landen een gedeeltelijke lockdown geldt.

Don't Look Up

Komedie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie