Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Donkere Thriller The Minute You Wake up Dead nu te huur bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Je plaatsgenoten slechte tips geven, is niet erg goed voor je nachtrust, dat ondervindt hoofdpersoon Russ in de actiethriller The Minute You Wake up Dead, die je al vanaf 4,99 euro kan huren bij Pathé Thuis.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Cole Hauser speelt beurshandelaar Russ Potter die persona non grata wordt in zijn dorp nadat hij zijn plaatsgenoten een nogal slechte investeringstip heeft gegeven waardoor het halve dorp platzak is. Meteen daarna beginnen de dreigtelefoontjes binnen te komen. Russ hoort een stem aan de andere kant van de lijn die de volgende vraag stelt: 'Where will you be the minute you wake up dead?' En van dergelijke teksten slaap je toch net iets minder goed. 

Buurvrouw Delaine

Een van de weinigen met wie Russ het nog wel goed kan vinden, is zijn buurvrouw en serveerster Delaine (Jamie Alexander). Maar ook die relatie raakt verstoord wanneer haar vader wordt doodgeschoten en iedereen aanneemt dat Russ het eigenlijke doelwit was. 

Dodental loopt op

De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer duidelijk wordt dat Delaine onder een hoedje speelt met de moordenaar omdat haar vader een lucratieve levensverzekering had lopen en zij geld schuldig is aan plaatselijke criminelen. Terwijl sheriff Thurmond Fowler (Morgan Freeman) de zaak onderzoekt, loopt het dodental behoorlijk op. Dat resulteert in een ijzingwekkende climax. 

Morgan Freeman

Hoogtepunt van de film is natuurlijk Morgan Freeman die dankzij zijn geweldige acteerwerk iedere film boven het gemiddelde uittilt. De levende legende is inmiddels 85 jaar oud, maar daar is niets van te zien. Heb je reuze zin gekregen in deze donkere misdaadthriller, dan kun je terecht bij Pathé Thuis waar The Minute You Wake up Dead te huur is vanaf 4,99 euro. 

Nog geen account? Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99