Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Documentaire Michael Schumacher op komst bij Netflix

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Michael Schumacher ligt al bijna acht jaar in een soort van coma en veel meer weten we niet over de oud-Formule I-coureur. Gelukkig heeft Netflix een documentaire over de Duitser gemaakt. Krijgen we eindelijk wat antwoorden?

Het is eigenlijk een wonder dat er nog niet eerder een documentaire over Michael Schumacher is gemaakt. De inmiddels 52-jarige Duitser was jarenlang het gezicht van de racesport. Hij werd zeven keer wereldkampioen en reed op 25 november 2012 zijn laatste Grand Prix. Een jaar later viel hij met zijn hoofd op een steen tijdens een ski-vakantie in Frankrijk en raakte hij in een coma. 

Zwitserland

Sindsdien horen we bijzonder weinig over de toestand van Schumacher, die thuis in Zwitserland revalideert, als daar überhaupt sprake van is. Maar in de Duitse Netflix-documentaire die zijn achternaam draagt, komt de familie van de oud-coureur in beeld en dus krijgen we vast iets meer info. 

De vrouw van Michael

Corinna, de vrouw van Michael laat van zich horen, net als zijn kinderen Gina, Mick (die nu in de Formule I rijdt) en Ralf (die een paar jaar geleden in de Formule I reed). Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone zal te zien zijn, net zoals  F1-gezichten Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill, David Coulthard, Luca di Montezemolo en Flavio Briatore.

Schumacher staat vanaf 15 september op Netflix