Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Van Mickey Mouse tot The Mandalorian: veel moois op komst bij Disney+

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Disney+ heeft bekendgemaakt wat de kijkers de rest van het jaar mogen verwachten op de streamingdienst. Naast natuurlijk seizoen twee van The Mandalorian kijk je bij Disney volgende maand ook naar The right stuff, een serie over de beginjaren van het Amerikaanse ruimteprogramma.

Dit zijn de belangrijkste nieuwe titels op Disney+ van maand tot maand. 

September

In de nieuwe Disney-film Secret society of second-royals ontdekt tienerprinses Sam dat ze bijzondere krachten heeft. En ze is niet de enige: samen met een aantal lotgenoten begint ze aan een spannend avontuur. (25 september)

Oktober

Bestseller The right stuff van Tom Wolfe werd al eens verfilmd voor de bioscoop. Disney+ bewerkte het waargebeurde verhaal van Amerikaanse testpiloten die aan de slag gaan voor de NASA tot een serie. De trailer van The right stuff ziet er alvast veelbelovend uit. (9 oktober)

Iedereen heeft een 'origin story'. Zelfs een sneeuwpop. In de korte animatiefilm Once upon a snowman zie je hoe Olaf, de vrolijke noot in de Frozen-films, gestalte kreeg. (23 oktober)

The Mandalorian was vorig jaar de grote hit van Disney+. Seizoen twee belooft nog vetter te worden, met een grote confrontatie tussen Mando en de duistere Moff Gideon. (30 oktober). Bekijk hier alvast de trailer.

November

Disney begin zijn succes in de wereld van animatie met Mickey Mouse. In november is de muis terug met nieuwe avonturen in The wonderful world of Mickey Mouse. (18 november)

December

Voor de feestmaand heeft Disney+ alvast bekend gemaakt dat er een nieuwe film komt over het klassieke paardenverhaal Black Beauty. Ook niet onbelangrijk: WandaVision komt naar Disney+. Een datum voor deze Marvel-serie over Scarlet Witch en Vision is nog niet bekend, maar het wordt in ieder geval voor het eind van het kalenderjaar.

Trailer

Een overzicht van alle nieuwe titels zie je in onderstaande trailer die Disney+ vandaag presenteerde.

 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie