Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Ziggo en Videoland

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten. We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Kijken is leuk maar vergeet ook niet te stemmen! Ga snel naar de Guidinc. Streaming Video Awards

Stem hier!

Vrijdag 16 oktober 

The trial of the Chicago 7 op Netflix

The trial of the Chicago 7 (grote foto) is van regisseur Aaron Sorkin (A few good men, The social network) en gaat over de gewelddadige betogingen in Chicago tegen de Vietnamoorlog tijdens de nationale bijeenkomst van de Democratische partij. Zeven leiders van de protesten worden opgepakt en beschuldigd van samenzwering en aanzetten tot rellen en dat leidt tot een van de meest geruchtmakende processen van de eeuw. 

Zet The trial of the Chicago 7 op je kijklijst

 

Grand army op Netflix 

Serie over een stel tieners op een middelbare school in Brooklyn, New York. En de scholieren krijgen nogal wat voor hun kiezen. Het gaat van verkrachting naar racisme naar homofobie richting armoede en weer terug. Grand Army is hard en rauw en deprimerend. 

Zet Grand army op je kijklijst

 


Zaterdag 17 oktober

Aquaman op Netflix

Superheldenfilm met Jason Momoa als de indrukwekkende Aquaman, kind van een mens en de koningin van Atlantis (Nicole Kidman). Hij heeft ook recht op de troon van Atlantis, maar dan moet hij eerst zijn kwade jongere broer zien te verslaan. En om dat te doen moet hij eerst nog ergens de legendarische drietand van oud-koning Atlan zien op te duiken. 

Zet Aquaman op je kijklijst

 
 

Unsolved Mysteries 2 op Netflix

Het tweede deel van de true crime-seriewaarbij Netflix de kijkers vraagt om 6 bijzondere zaken op te lossen. Het gaat dit keer van een moord in Oslo tot de verdwijning van een 2-jarig kind in New York en geesten na de tsunami in Japan in 2017. 

Zet Unsolved mysteries op je kijklijst

 


Dinsdag 20 oktober

PEN15 seizoen 2 op Ziggo

De comedyserie PEN15 speelt zich af in het jaar 2000.  Beste vriendinnen Maya en Anna modderen maar een beetje aan, zoals de meeste tieners. De lol van deze serie is dat Maya en Anna worden gespeeld door bedenkers Maya Erskine en Anna Konkle die beiden dik over de dertig zijn terwijl de andere tieners in de serie wel door echte tieners worden gespeeld. De eerste 7 afleveringen staan op Ziggo. 

Zet PEN15 op je kijklijst

 


Woensdag 21 oktober

Rebecca op Netflix

Het boek werd miljoenen keren verkocht en inspireerde Alfred Hitchcock tot het maken van een van zijn beste films. Tachtig jaar later wordt Rebecca opnieuw verfilmd voor Netflix. In Rebecca maakt de jonge Amerikaans Rebecca in Monte Carlo kennis met de rijke, wat oudere Engelse weduwnaar Maxim de Winter. Ze trekt bij hem in op het prachtige landgoed Manderley. Daar maakt ze kennis met het ijzige hoofd van de huishouding Mrs. Danvers en stuit ze op een duister geheim. 

Zet Rebecca op je kijklijst

 

Vrijdag 23 oktober

The queen's gambit op Netflix

The queen's gambit (een openingszet bij het schaken) is een serie over Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) die opgroeit in een weeshuis en daar op 8-jarige leeftijd ontdekt dat ze een enorm talent heeft. Om de kinderen in het weeshuis lekker rustig te houden, verstrekt de staat kalmerende middelen en zo ontwikkelt Beth een verslaving. Toch schaakt ze op haar zestiende al met de beste van Amerika mee. Beth neemt zich op haar 22ste voor om kampioen te worden, maar haar drugsverslaving zit in de weg.

Zet The queen's gambit op je kijklijst

 

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) op Prime Video

Na haar breuk met de Joker is superheldin Harley Quinn (Margot Robbie) op zoek naar emancipatie. Ze probeert een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya. 

Zet Birds of prey op je kijklijst


Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of prodigious bribe to American regime for make benefit once glorious nation of Kazakhstan op Prime Video

Sascha Baron Cohen kruipt wederom in de huid van Borat, de nogal politiek incorrecte journalist uit Kazachstan. In dit tweede deel trekt hij met zijn dochter door Amerika, om haar uit te huwelijken 'aan degene die het dichtst bij de leider van het land staat'.

Zet Borat op je kijklijst


Maandag 26 oktober

Killing Eve op Videoland

De serie Killing Eve staat natuurlijk op NPO Plus, maar het derde seizoen van de spannende serie is straks ook op Videoland. Op het einde van het tweede seizoen werd Eve neergeschoten door Villanelle. Gelukkig blijkt ze nog te leven! 

Zet Killing Eve op je kijklijst

 

The Trial of the Chicago 7

drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie