Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

December gaat beginnen! Netflix heeft deze week de aller-allerlaatste afleveringen van La casa de papel en Lost in Space. Filmliefhebbers kunnen smullen van de western The Power of the Dog, de kerstfilm Single All the Way en het nostalgische Mixtape.

Maandag 29 november

14 Peaks: Nothing Is Impossible

De Nepalese alpinist Nimsdai Purja stelde zichzelf een gigantische uitdaging. In zeven maanden tijd wil hij alle veertien bergtoppen van achtduizend meter of hoger beklimmen, dus inclusief Mount Everest. Deze adembenemende documentaire doet verslag van die onderneming.

Zet 14 Peaks: Nothing Is Impossible op je kijklijst

Dinsdag 30 november

Donde caben dos

De Spaanse uitdrukking 'donde caben dos caben tres' betekent zoiets als 'waar er twee passen, passen er ook drie'. Deze luchtige Spaanse comedy vertelt vijf met elkaar vervlochten verhalen van mensen die op een avond op zoek zijn naar seks. Voor niemand loopt de avond zoals gepland, maar uiteindelijk vinden ze allemaal wat ze zochten in deze lhbti-film.

Zet Donde caben dos op je kijklijst

Dinsdag 30 november

Kitz

Een stel rijke tieners uit München reist af naar het Oostenrijkse Kitzbühel afreist voor het feest van het jaar. En er gebeurt inderdaad een boel in het plaatsje in de Alpen, van verboden liefdesaffaires tot familiedrama's. Ondertussen probeert de lokale serveerster Lisi uit te zoeken hoe haar broer er vorig jaar om het leven is gekomen.

Zet Kitz op je kijklijst

Woensdag 1 december

The Power of the Dog

Phil en George Burbank zijn broers, maar verschillen als dag en nacht. Als George (Jesse Plemons) trouwt met Rose Gordon (Kirsten Dunst) zet dat zijn verhouding met Phil (Benedict Cumberbatch)  op scherp. Deze oogstrelende en knap geacteerde western van Jane Campion won op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regie.

Zet The Power of the Dog op je kijklijst

Woensdag 1 december

Lost in Space - seizoen 3

Netflix bleef geloven in Lost in Space toen de meeste kijkers al waren afgehaakt. In het afsluitende seizoen van deze dure en ambitieuze sf-serie moet de familie Robinson Alfa Centauri beschermen tegen een dreigende invasie van vijandige robots. De fans is beloofd dat de losse eindjes netjes worden afgewerkt en alle vragen een antwoord krijgen.

Zet Lost in Space op je kijklijst

Donderdag 2 december

The Whole Truth

In deze Thaise horrorfilm vinden een broer en zus een vreemd gat in de muur van het huis van hun oma. Natuurlijk kunnen ze het niet laten om 's nachts door het gat te loeren. Al snel vinden er angstaanjagende incidenten plaats die verband houden met een duister familiegeheim. 

Zet The Whole Truth op je kijklijst

Donderdag 2 december

Coyotes

Een groep jonge vrienden stuit tijdens een zomerkamp in het bos op verstopte diamanten. De vondst stelt hun vriendschap danig op de proef en de eigenaren van de diamanten lijken niet erg vergevingsgezind. Een spannende Belgische miniserie voor jongeren (en ook nog goed voor je Frans).

Zet Coyotes op je kijklijst

Donderdag 2 december

Single All the Way

Verstokte vrijgezel Peter (Michael Urie) overtuigt zijn beste vriend Nick (Philemon Chambers) net te doen alsof hij zijn partner is zodat zijn familie niet meer aan zijn kop zeurt. Wanneer de moeder van Peter een blind date voor hem regelt, loopt alles in het honderd. Met bijrollen voor oudgedienden Jennifer Coolidge (The White Lotus) en Barry Bostwick.

Zet Single All the Way op je kijklijst

Vrijdag 3 december

La casa de papel - seizoen 5, deel 2

Er wordt geschoten en er zijn explosies en achtervolgingen in de teaser voor het slot van het laatste seizoen van de Spaanse successerie. Ook wordt er door de Professor gezinspeeld op nog meer doden. Wie gaat het einde van de serie halen en wie niet?

Zet La casa de papel op je kijklijst

Vrijdag 3 december

Mixtape

In 1999 vindt de twaalfjarige wees Beverly (Gemma Brooke Allen) een cassettebandje dat haar vader en moeder in hun tienerjaren hebben opgenomen. Sinds de dood van haar ouders woont Beverly bij haar oma, die nooit praat over haar overleden dochter. Via het bandje hoopt Beverly haar ouders beter te leren kennen.

Zet Mixtape op je kijklijst

The Power of the Dog

Western | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mixtape

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie