Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus en Ziggo

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers van de komende tijd.

Hier zie je de nieuwe titels vanaf 11 november

Donderdag 5 november

Carmel: Who killed María Marta? op Netflix

Vierdelige documentaireserie over een van de meest geruchtmakende moordzaken in Argentinië. Op 27 oktober 2002 werd María Marta García Belsunce, een sociologe behorende bij de upper class van Buenos Aires, dood gevonden in haar bad. Haar dood werd eerst afgedaan als een ongeluk, maar tijdens de autopsie werd duidelijk dat ze 5 kogels in haar hoofd had. De grootste verdachte: haar echtgenoot Carlos Carrascosa. Hij werkt mee aan de docu, net als de andere hoofdrolspelers. 
 
 
 
 
Donderdag 5 november
 

Operation Christmas Drop op Netflix

Congresassistente Erica Miller wil promotie maken en vliegt daarom tijdens kerst naar Guam om daar de basis van de US Airforce te bezoeken. Haar baas vindt dat z'n medewerkers daar te weinig uitvoeren. Hij wil de boel daar ontmantelen, maar wanneer Erica kapitein Andrew Jantz ontmoet, gaat zij anders denken over het werk van de mannen. 

Zet Operation Christmas drop op je kijklijst

 
 
Donderdag 5 november
 

Dollface op Ziggo 

Komedieserie over web-designer Jules (Kat Dennings), die jarenlang volledig in de ban was van haar vriend Jeremy en haar vriendinnen verwaarloosde. Daar krijgt ze spijt van wanneer ze wordt gedumpt door haar vriend en haar oude leven terug wil. 

 

Vrijdag 6 november
 
 

Muppets Now op Disney+

 
Er zijn geen sketches en liedjes, in Muppets Now zijn onze Muppet-vrienden YouTubers geworden die allemaal eigen shows presenteren. Miss Piggy deelt fitness- en relatietips in haar lifestyle-vlog en dr. Bunsen Honeydew en Beaker doen een soort Mythbusters. Kermit, Fozzie Bear en Gonzo komen slechts af en toe voorbij. 
 
 
 

Zondag 8 november
 

Fantasy Island op Netflix

 
In de jaren zeventig was Fantasy Island een brave televisie-serie waarin iedere week nieuwe gasten arriveerden op een paradijselijk eiland, die lekker gingen zonnen en verwend werden. Deze Fantasy Island (grote foto) is een horrorfilm waarin de gasten alles krijgen wat ze niet willen. 
 
 
 

Maandag 9 november
 

Saving Hope op Ziggo

 
Het derde en vierde seizoen van de bovennatuurlijke Canadese ziekenhuisserie Saving Hope waarin topchirurg in een coma raakt na een auto-ongeluk. Zijn vrouw Alex Reid probeert hem te redden terwijl Harris zelf door de gangen dwaalt als een geest. 
 
 
 

Dinsdag 11 november
 

Dash & Lily

Tiener Dash ontdekt op een dag een notitieboekje in een New Yorkse boekhandel met de gevoelens en gedachten van zijn cynische leeftijdgenoot Lily. De titel: Do you dare? Dash durft wel en dus geven de twee elkaar in deze serie allerlei opdrachten via het boekje. En natuurlijk worden ze verliefd. 

Zet Dash & Lily op je kijklijst

Dinsdag 11 november

The Liberator op Netflix

Animatiefilm dat een waargebeurd verhaal vertelt over een regiment dat een Duits concentratiekamp moet bevrijden. Officier Felix Sparks vocht bijna 500 dagen achter elkaar met zijn National Guard unit. Van de invasie van Sicilië in 1943 tot en met de bevrijding van het kamp in Dachau in april 1945. De filmstudio gebruikte voor deze serie een experimentele technologie waarbij de animatie over echte beelden heen gelegd wordt, Trioscope geheten. 

Zet The liberator op je kijklijst

 
Woensdag 12 november
 
Noelle op Disney+
 
Anna Kendrick, Bill Hader en Shirley MacLaine spelen de hoofdrollen in de kerstfilm Noelle die het verhaal vertelt van de familie Kringle. De Kringles brengen al generaties lang kerstmannen voort. En wanneer de vader van Noelle en haar broer Nick overlijdt, is Nick aan de buurt. Omdat Nick nogal gestresst raakt van dat idee, neemt hij even tijd voor zichzelf. Om vervolgens niet meer terug te komen. En dus moet Noelle hem opsporen voor het kerst is. 
 
Zet Noelle op je kijklijst
 
 
Donderdag 13 november 
 

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Dit is de film waarin Netflix het meeste geld heeft gestoken dit jaar. Speelgoedmaker Jeronicus gaat met hulp van zijn kleindochter op zoek naar een leerling die een van zijn uitvindingen heeft gestolen. O.a. John Legend en Usher schreven liedjes voor dit kerstsprookje. 

Zet Jingle Jangle: A Christmas Journey

 

Welke serie is beter: KLEM of Undercover? Stem op je favoriete film, serie  en quote voor de Guidinc. Streaming Video Awards! 

Stem hier!