Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video, Ziggo en Videoland

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Disney en Netflix toveren deze woensdag met The Last Duel en The Power of the Dog elk een topfilm op je scherm. Verder zie je deze week leuke en spannende series, de laatste afleveringen van La casa de papel en natuurlijk weer een leuke romantische kerstcomedy.

Dinsdag 30 november

Kitz op Netflix

Een stel rijke tieners uit München reist af naar het Oostenrijkse Kitzbühel afreist voor het feest van het jaar. En er gebeurt inderdaad een boel in het plaatsje in de Alpen, van verboden liefdesaffaires tot familiedrama's. Ondertussen probeert de lokale serveerster Lisi uit te zoeken hoe haar broer er vorig jaar om het leven is gekomen.

Zet Kitz op je kijklijst

Woendag 1 december

The Last Duel op Disney+

De nieuwste film van Ridley Scott vertelt een verhaal van verraad en wraak in het Frankrijk van de 14de eeuw. Ridder Jean de Carrouges (Matt Damon) daagt zijn vriend en schildknaap Jacques le Gris (Adam Driver) uit tot een duel wanneer zijn vrouw Marguerite (Jodie Comer) Jacques ervan beschuldigt haar te hebben verkracht.

Zet The Last Duel op je kijklijst

Woensdag 1 december

The Power of the Dog op Netflix

Phil en George Burbank zijn broers, maar verschillen als dag en nacht. Als George (Jesse Plemons) trouwt met Rose Gordon (Kirsten Dunst) zet dat zijn verhouding met Phil (Benedict Cumberbatch)  op scherp. Deze oogstrelende en knap geacteerde western van Jane Campion won op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regie.

Zet The Power of the Dog op je kijklijst

Woensdag 1 december

Lost in Space - seizoen 3 op Netflix

Netflix bleef geloven in Lost in Space toen de meeste kijkers al waren afgehaakt. In het afsluitende seizoen van deze dure en ambitieuze sf-serie moet de familie Robinson Alfa Centauri beschermen tegen een dreigende invasie van vijandige robots. De fans is beloofd dat de losse eindjes netjes worden afgewerkt en alle vragen een antwoord krijgen.

Zet Lost in Space op je kijklijst

Donderdag 2 december

Grow  - seizoen 1 op Ziggo Movies & Series

In deze nieuwe Deense misdaadserie komen twee broers lijnrecht tegenover elkaar te staan. Beursmakelaar Adam doet een schokkende ontdekking over het verleden van zijn vader. Zijn wereld staat ondersteboven en hij belandt in de drugscriminaliteit. Dan treft hij zijn broer, politieman Jakob, op zijn pad.

Zet Grow op je kijklijst

Donderdag 2 december

Coyotes op Netflix

Een groep jonge vrienden stuit tijdens een zomerkamp in het bos op verstopte diamanten. De vondst stelt hun vriendschap danig op de proef en de eigenaren van de diamanten lijken niet erg vergevingsgezind. Een spannende Belgische miniserie voor jongeren (en ook nog goed voor je Frans).

Zet Coyotes op je kijklijst

Donderdag 2 december

Single All the Way op Netflix

Verstokte vrijgezel Peter (Michael Urie) overtuigt zijn beste vriend Nick (Philemon Chambers) net te doen alsof hij zijn partner is zodat zijn familie niet meer aan zijn kop zeurt. Wanneer de moeder van Peter een blind date voor hem regelt, loopt alles in het honderd. Met bijrollen voor oudgedienden Jennifer Coolidge (The White Lotus) en Barry Bostwick.

Zet Single All the Way op je kijklijst

Vrijdag 3 december

La casa de papel - seizoen 5, deel 2 op Netflix

Er wordt geschoten en er zijn explosies en achtervolgingen in de teaser voor het slot van het laatste seizoen van de Spaanse successerie. Ook wordt er door de Professor gezinspeeld op nog meer doden. Wie gaat het einde van de serie halen en wie niet?

Zet La casa de papel op je kijklijst

Vrijdag 3 december

Mixtape op Netflix

In 1999 vindt de twaalfjarige wees Beverly (Gemma Brooke Allen) een cassettebandje dat haar vader en moeder in hun tienerjaren hebben opgenomen. Sinds de dood van haar ouders woont Beverly bij haar oma, die nooit praat over haar overleden dochter. Via het bandje hoopt Beverly haar ouders beter te leren kennen.

Zet Mixtape op je kijklijst

Vrijdag 3 december

Diary of a Wimpy Kid op Disney+

Deze animatiefilm blijft trouw aan de simpele tekenstijl van de beroemde boekenreeks van schrijver en cartoonist Jeff Kinney. De zestien delen gingen wereldwijd 250 miljoen keer over de toonbank, in Nederland onder de titel 'Het leven van een loser'. Hoofdpersoon is tiener Greg, die in zijn dagboek het frustrerende leven op de middelbare school beschrijft. 

Zet Diary of a Wimpy Kid op je kijklijst

Vrijdag 3 december

Harlem - seizoen 1 op Amazon Prime Video

Vier zelfverzekerde, maar totaal verschillende vriendinnen uit het New Yorkse stadsdeel Harlem hebben na hun afstuderen grote plannen. Deze comedyserie volgt de wereldse twintigers in hun privélevens, relaties en carrières, waarbij ze elkaar door dik en dun steunen.

Zet Harlem op je kijklijst

Zondag 5 december

De verraders op Videoland

RTL presenteert een speciale Videoland-editie van De verraders, gepresenteerd door Art Rooijakkers. Het hek naar het landhuis Havixshorst gaat krakend open en de deelnemers stromen binnen om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren.

Zet De verraders op je kijklijst

The Last Duel

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Power of the Dog

Western | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie