Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze hartverwarmende vriendinnenfilm wil je zien

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Jane en Corinne zijn de allerbeste vriendinnen. Dan krijgt een van hen een diagnose die alles verandert.

Twee beste vriendinnen. Smakelijke taarten. Romantiek met knappe mannen. Een hartverscheurende ziekte. De nieuwe dramafilm Sitting in  Bars with Cake heeft alle ingrediënten om enorm te scoren én te ontroeren.

Sitting in Bars with Cake

Sitting in Bars with Cake is een verfilming van het gelijknamige boek van Audrey Shulman, die het baseerde op een waargebeurd verhaal.  Dat verhaal gaat over de beste vriendinnen Jane en Corinne.  Jane is introvert en bakt geweldige taarten. Corinne heeft geen last van verlegenheid, en sleept haar vriendin mee naar cafe's, waar ze Janes taarten gebruiken om in contact te komen met leuke mannen.

Jane en Corinne

Dat klinkt allemaal superleuk en gezellig, maar dan slaat het drama toe in de vorm van een nare diagnose. Corinne, Jane en hun vriendschap worden hierdoor zwaar op de proef gesteld. Houd maar een zakdoek bij de hand, want dat gaat zeker emotionele scènes opleveren. 

Yara Shahidi

In Sitting in Bars with Cake speelt Yara Shahidi de rol van Jane. Met haar rol als Zoey Johnson in de series Black-ish en Grown-ish is Shahidi goed bezig. Ook was ze onlangs te zien als de eerste zwarte Tinker Bell in Peter Pan & Wendy. Odessa A'zion speelt Janes vriendin Corinne. A'zion heeft gewoonlijk een voorliefde voor horror en speelde onder meer in Hellraiser (2022) en The Inhabitant.

Prime Video

Op 8 september verschijnt Sitting in Bars with Cake op Prime Video. Hou die datum maar vast vrij om hem te kijken met je beste vriendin.