Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze gezellige familiefilms op SkyShowtime wil je niet missen

Films | 5 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

De schoolvakanties kunnen soms een uitdaging zijn, maar niet als je de leukste familiefilms binnen handbereik hebt. Met SkyShowtime hoef je je geen moment te vervelen. Wij geven je wat suggesties.

Minions: Hoe Gru superschurk werd

Er zijn al verschillende films van The Minions uitgebracht, maar ook het nieuwste deel Minions: Hoe Gru superschurk werd is een pareltje. We worden namelijk helemaal meegenomen naar het begin en zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet.

Lang voordat Gru een superschurk wordt, is hij een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in de jaren ‘70 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Tot hij de Minions ontmoet en ze hun krachten bundelen.

Gru wil namelijk graag solliciteren bij een groep superschurken om lid te worden, maar zij zijn niet echt onder de indruk van hem. Als Gru iets waardevols weet te bemachtigen van de superschurken wordt hij ineens hun aartsvijand. Weet hij, samen met zijn goede vrienden the Minions, uit handen te blijven van de schurken?

Paw Patrol – Seizoen 9

Welk kind houdt er nou niet van de puppy’s van Paw Patrol? Ze zijn niet alleen schattig, maar beleven ook de meest spannende avonturen.  Het nieuwste seizoen is nu exclusief te zien op SkyShowtime.

Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma zijn terug en beleven weer allemaal nieuwe avonturen in Avonturenbaai.  Natuurlijk allemaal onder leiding van de energieke Ryder. Met maar liefst 11 afleveringen kijkplezier!

Naast het nieuwste seizoen, is SkyShowtime ook dé plek waar je alle andere seizoenen en de films van PAW Patrol kunt streamen.

De Foute Jongens / The Bad Guys

Een andere familiefilm die je zeker niet moet missen is De Foute Jongens. In deze actiekomedie wil een topteam van criminele dieren weer brave burgers worden.

Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: de zakkenroller Mr. Wolf, kluizenkraker Mr. Snake, meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser Mr. Piranha en de ervaren hacker Ms. Tarantula, alias “Webs”.

Na verschillende overvallen wordt de bende uiteindelijk gepakt en weten ze een deal te sluiten om niet in de gevangenis terecht te komen. Ze moeten weer brave burgers worden (alhoewel ze dat eigenlijk niet willen). Het plan lijkt toch meer op te leveren dan gedacht.