Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Death to 2020 onvindbaar? Probeer dit eens

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Vorige week tipte Guidinc. de Netflix-special Death to 2020, een zwartkomische terugblik op het afgelopen jaar door de makers van Black mirror. De nepdocumentaire verscheen op 27 december, maar niet iedereen kan hem vinden.

In Death to 2020 geven bekende acteurs in de rollen van zogenaamde experts commentaar op het coronajaar 2020. Door de cynische toon en de onzinnig gastoptredens van onder meer Samuel L. Jackson, Hugh Grant en Lisa Kudrow is de special een leuke afsluiter van het jaar dat veel mensen zo snel mogelijk willen vergeten. Maar dan moet je hem wel kunnen vinden.

Onvindbaar

Bij veel Nederlandse abonnees verschijnt Death to 2020 echter niet in de suggesties van de Netflix-app of website. Ook een zoekopdracht op de titel levert niets op. Is de special soms alleen voor kijkers in andere landen beschikbaar? Het zit net even anders.

Kies Engels

Death to 2020 is alleen zichtbaar in je Netflix-app als je de taal van de app op Engels hebt staan. Waarschijnlijk omdat de special alleen Engelse taal en ondertiteling heeft, en geen Nederlandse. De truc is om over te schakelen op het Engels.

Dat doe je zo:

* Log in op de webversie, dus op Netflix.com

* Klik op 'Menu' en op 'Account'

* Klik op je eigen profiel (als je meerdere profielen gebruikt)

* Zet taal op 'english' en opslaan

* Nu kun je 'Death to 2020' gewoon zoeken, vinden en kijken

Kijken maar

Kijkers die de taal niet machtig zijn hebben er misschien niet zo veel aan, maar wie het Engels goed kan volgen kan op deze manier gewoon naar de special kijken. Natuurlijk kun je daarna gewoon weer terugschakelen naar de Nederlandstalige menu's en beschrijvingen op de manier die hier boven beschreven is. Veel kijkplezier!

Death to 2020

komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken