Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De tranentrekkende feelgoodfilm Spoiler Alert is nu te zien bij SkyShowtime

Films | 27 dagen geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Met het gurige herfstweer en de feestdagen voor de deur is Spoiler Alert de perfecte film om te zien onder een kleedje. Jim Parsons en Ben Aldridge spelen in deze hartverscheurende romance die nu te zien is op SkyShowtime.

Een perfecte combinatie van feelgoodfilm en tranentrekker.

Spoiler Alert

De film heeft niet voor niets Spoiler Alert gekregen. In de openingsscène is namelijk al te zien hoe de film zal eindigen.

De film laat je vanaf het begin weten dat Michael (Jim Parsons) Kit (Ben Aldridge) zal verliezen aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker. Normaal gesproken wil je dat natuurlijk niet weten, maar in het geval van Spoiler Alert werkt dit perfect.

Een liefdesverhaal

De film is gebaseerd op het boek en waargebeurd verhaal van Michael Ausiello en gaat over de relatie tussen Michael Ausiello en Kit Cowan. We worden meegenomen in de eerste dagen van hun ontmoeting, de groei van hun relatie en het laatste jaar van Kits leven na de diagnose van zijn terminale kanker. Zoals in de trailer al genoemd wordt: “Het is geen romcom, maar een liefdesverhaal.”

Spoiler Alert is een hartverwarmend, grappig en ontroerend verhaal. Doordat je weet dat er door Kit’s lot geen happy end komt, leef en geniet je alleen maar meer van de tijd dat de twee mannen nog met elkaar hebben.

Sally Field

Naast Jim Parsons (The Big Bang Theory) en Ben Aldridge (Fleabag) zien we ook Sally Field en Bill Irwin terug in de film als de ouders van Kit.

Spoiler Alert is vanaf vandaag exclusief te zien bij SkyShowtime.