Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De superheldenfilm Black Adam thuis zien? Dat kan gewoon bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

De populairste acteur van dit moment, Dwayne 'The Rock' Johnson, speelt de hoofdrol als nieuwe schurk in de superheldenfilm Black Adam. Het mooie: Je kunt Black Adam vanaf vandaag kopen bij Pathé Thuis vanaf 14,99.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Dwayne Johnson speelt meestal de goedlachse, immer charmante krachtpatser, maar in Black Adam laat hij zich van een heel andere kant zien. Deze Adam was ooit een slaaf maar kreeg duizenden jaren geleden magische krachten van de tovenaar Shazam. Adam gebruikte zijn krachten om slechte dingen voor elkaar te krijgen en dat leverde hem een pittige, langdurende straf op.

5000 jaar in een tombe

Hij zat 5000 jaar gevangen in een tombe, maar wordt nu bevrijd door historica Adrianna (Sarah Shahi) die genoeg heeft van de criminele organisatie Intergang die sinds een invasie het fictieve Noord-Afrikaanse land Kahndaq leidt. Adam is niet bepaald milder geworden tijdens zijn tijd in de tombe, hij neemt op bloedige wijze wraak op iedereen die hem in de weg staat en probeert meteen korte metten te maken met Intergang. 

Justice Society

Om de gewelddadige schurk/antiheld te stoppen komt de Justice Society in actie, een kleine groep helden, bestaande uit Atom Smasher, Cyclone, Black Hawke en Dr Fate in actie. Die laatste wordt heel leuk gespeeld door Pierce Brosnan. En nog een rol die het vermelden waard is: de Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt mee als vuurspuwende demon. 

Te Koop

Black Adam duurt twee uur, maar door alle actie en het hoge tempo zijn die zo voorbij. Wil jij zien hoe Dwayne Johnson het ervan af brengt als superheld? Black Adam is vanaf 14,99 voor altijd de jouwe. 

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Black Adam

Actie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video