Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De laatste Guardians of the Galaxy staat nu op Disney+

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Een emotioneel afscheid: Starlord, Drax, Nebula, Mantis, Rocket en de rest komen voor de laatste keer opdraven in een Guardians of the Galaxy-film.

Het heeft een tijdje geduurd voordat de derde en laatste Guardians of the Galaxy-film uitkwam. James Gunn, die ook de eerste twee films schreef en regisseerde, werd door Marvel van het project gehaald nadat er enkele foute grappen van hem op Twitter werden opgerakeld. Die beslissing werd teruggedraaid, maar toen was Gunn al aan de slag bij concurrent DC met de film The Suicide Squad en de serie Peacemaker...

Guardians of the Galaxy

Met enige vertraging heeft Gunn het project toch afgerond. De film is wat minder uitbundig geworden dan de eerdere delen, maar misschien hoort dat bij een afscheid. Dit keer worden onze vrienden aangevallen door Adam, een goddelijk wezen dat de Guardians wil vernietigen. Rocket raakt hierbij ernstig gewond, waarna Starlord en zijn maten alles op alles zetten om hem te redden.

Disney+

Alle bekende spelers keren terug in deze laatste Guardians-film, en Will Poulter speelt de rol van Adam.  Je kunt Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu zien op Disney+, net als de voorgaande delen en een kerstspecial.