Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De hele familie Sandler doet mee in deze nieuwe Netflix-comedy

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

De comedy You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah is geproduceerd door Adam Sandler, en zijn vrouw en dochters zijn ook van de partij.

Adam Sandler pompt in hoog tempo's comedyfilms uit voor Netflix. In de nieuwste film van zijn productiemaatschappij spelen hijzelf, zijn vrouw en hun twee dochters de hoofdrollen.

Bat mitzvah

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah is het verhaal van twee vriendinnen die zich voor bereiden op hun bat mitzvah: een overgangsfeest voor meisjes binnen het joodse geloof dat vaak uitbundig wordt gevierd. Stacy Friedman en Lydia Rodriguez dromen van een episch bat mitzvah-feest, maar een populaire jongen op hun school zaait tweespalt en zet hun vriendschap op scherp, waardoor alles in het honderd dreigt te sturen.

Familie Sandler

De rol van Stacy wordt gespeeld door Sunny Sandler, de dochter van Adam Sandler die ook in de film haar vader speelt. Zijn vrouw Jackie speelt de moeder van Lydia. Hun andere dochter Sadie speelt Sadies zusje Ronnie. 

Trailer

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah is gebaseerd op het gelijknamige young adult-boek van Fiona Rosenbloom.  Op 25 augustus zie je de film op Netflix en hieronder kun je alvast de trailer bekijken.