Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De hartverwarmende film A Man Called Otto nu te huur bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Esther Hut

©
Foto: Pathe Thuis
©
Foto: Pathe Thuis

Een film met Tom Hanks is eigenlijk altijd genieten! Of het nou een dramafilm of een romantische komedie is. En in A Man Called Otto zie je een kant van hem ziet die je nog niet vaker hebt gezien. Vanaf 4,99 euro kun je bij Pathé Thuis ontdekken wat dat precies is.

Maak een gratis account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien 

A Man Called Otto is gebaseerd op het boek En man som heter Ove van de Zweedse schrijver Fredrik Backman en werd in 2015 ook al eens in het Zweeds verfilmd. Dat leverde zelfs een Oscarnominatie op in de categorie ‘Beste Buitenlandse film’.

Niet gek dus dat regisseur Marc Foster er ook een internationale versie van wilde maken

Chagrijnige buurman

Het verhaal gaat over Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten die het leven zelf niet echt meer ziet zitten. Andere buren hebben ook geen contact met hem omdat hij toch altijd chagrijnig is.

Totdat er een jong Mexicaans gezin naast Otto komt wonen die hem langzaam weet te ontdooien en hem nieuwe perspectieven op het leven biedt. Zo helpt hij ze (met tegenzin) met klusjes en als dank krijgt hij lekkere maaltijden terug, waardoor Otto zich toch weer een beetje gewaardeerd voelt.

Bijzondere vriendschap

Met de hoogzwangere en goedgebekte Marisol uit het Mexicaanse gezin krijgt Otto een bijzondere band. Waardoor hij van de norse man langzaam veranderd in de lieve man die hij altijd al was. Wat zorgt voor hartverwarmende, maar zeker ook komische momenten.

Zoals gezegd, Tom Hanks stelt nooit teleur. Ook niet in deze bijzondere rol en voor slechts 4,99 huur je A Man Called Otto al bij Pathé Thuis. Kopen kan natuurlijk ook. Dat kan al voor 11,99 euro en kun je de film zo vaak kijken als je maar wil.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99