Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ieders favoriete kater maakt een comeback. Je kunt De Gelaarsde Kat 2 nu huren bij Pathé Thuis

Films | 22 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Dreamworks
©
Foto: Dreamworks

We moesten het tien jaar doen zonder film uit het Shrek-universum maar gelukkig is hier De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens waarin de sluwe kat bijna zijn laatste leven verspeelt. Vers vanuit de bioscoop kun je de film nu huren bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

De Gelaarsde Kat (in de Nederlandse versie met de stem van Jon van Eerd) krijgt bezoek van Magere Hein in de vorm van een wolf met rode ogen en dan weet je als kater al dat er geen goed nieuws komt. De kat heeft acht van zijn negen levens verspild met zijn roekeloze manier van leven. De kans dat hij vrij snel zal gaan hemelen is groot en daarom zit er niets anders op dan een saaie huispoes te worden.

Magische ster

Maar de Gelaarsde Kat ontdekt al snel dat die manier van leven niets is voor een flamboyante kater als hij. Gelukkig dienst zich een oplossing aan waarbij hij al zijn levens in een keer terug kan krijgen. Daarvoor hoeft De Gelaarsde Kat alleen maar een magische ster te vinden in het donkere woud die zijn wens in vervulling kan laten gaan.

Hij is alleen niet de enige die achter de ster aan zit. Goudhaartje (Holly Mae Brood) en haar bende beren zitten hem op de hielen. 

Kitty Poezelpootje

Gelukkig krijgt De Gelaarsde Kat hulp van zijn vriendin Kitty Poezelpootje (Anna Drijver) en de aanhankelijke hulphond Perrito de chihuahua (Jody Bernal). En dan is het op naar het avontuur! 

Kijk je liever de Engels gesproken versie met de stemmen van Antonio Banderas, Salma Hayek en Florence Pugh? Dat kan natuurlijk ook.

Huren 

Vanaf vandaag kun je de avonturen van De Gelaarsde Kat 2 voor 4,99 huren bij Pathé Thuis. En daarvoor heb je niet eens abonnement nodig. 

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99