Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De briljante film Triangle of Sadness is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Films | 13 dagen geleden | Irma Tomas

Een film over diepgravende levensvragen mét een poep- en kotsgrappen, dat zie je niet vaak. Maar in Triangle of Sadness werkt die combinatie geweldig. Hoe? Dat kun je nu met eigen ogen zien voor 4,99 euro bij Pathé Thuis.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

In Triangle of Sadness maken we kennis met Carl (Harris Dickinson) en Yaya (Charlbi Dean), twee bloedmooie mensen die hun geld verdienen met model zijn en influencen. De twee krijgen ruzie over wie de rekening van een restaurant moet betalen maar ze leggen het ook weer bij zodat ze samen op een leuk reisje met een jacht kunnen. Onbetaald natuurlijk, want als knappe influencer komen de cadeautjes vanzelf naar je toe. 

Woody Harrelson

Op dat jacht stikt het van de stinkende rijke en over het algemeen strontvervelende types. Zo is daar de Russische oligarch Dimitry (Zlatko Buric) met zijn entourage en een lief uitziend bejaard Zweeds koppel dat hun fortuin heeft verdiend in de wapenhandel. De kapitein is een dronken droppie, gespeeld door Woody Harrelson.

Kotsen

Paula (Vicki Berlin) leeft tussen die twee werelden in, zij heeft de leiding over het arme personeel, dat het zwaar te verduren krijgt met de rijke gasten aan boord. Een storm zet uiteindelijk alles op zijn kop en ja, het is grappig om al die verwende gasten hun chique diner weer te zien uitkotsen. 

Overleven

Het laatste deel van Triangle of Sadness speelt zich af op een onbewoond eiland waar Carl, Yaya en een paar anderen moeten zien te overleven. Daar zijn ze afhankelijk van het personeel, want zij blijken de enigen met overlevingsskills. En zo zijn de rollen ineens helemaal omgekeerd. Regisseur Robert Östlund, die eerder het veelgeroemde The Square maakte, schotelt ons een film voor die je op zeker zal verrassen.

Charlbi Dean

De prachtige Zuid-Afrikaanse hoofdrolspeelster Charlbi Dean overleed trouwens niet lang na de opnamen aan een bacteriële infectie. Omdat de actrice jaren eerder haar milt kwijtraakte na een motorongeluk had ze een verminderde weerstand. 

Je kunt Triangle of Sadness vanaf vandaag voor 4,99 euro huren bij Pathé Thuis. Je hebt 30 dagen de tijd om te kijken. Kopen kan natuurlijk ook, dan blijft de film van jou en kun je zo vaak kijken als je wil. 

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99