Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De 10 leukste komedies op Netflix (augustus 2021)

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Heel veel goede komedies staan er niet op Netflix, maar als je goed zoekt, zijn er toch een paar te vinden. Gelukkig hebben wij het zware werk al voor je gedaan.

We're the Millers

Hou je van kluchten? Dan zit je goed bij We're the Millers waarin een drugsdealer (Jason Sudeikis) het perfecte plan bedenkt om onopgemerkt drugs te smokkelen. Hij huurt een vrouw en kinderen die er zo braaf uitzien dat ze nooit gecontroleerd zullen worden aan de grens. Jennifer Aniston speelt zijn lieftallige echtgenote.  

Zet We're the Millers op je kijklijst

New Kids Turbo

Na de serie gingen de avonturen van de vijf hangjongeren Richard Batsbak, Rikkert Biemans, Gerrie van Boven, Barrie Butsers en Robbie Schuurmans in Maaskantje door in deze film. En dat betekent veel matjes, happy hardcore, een groene Opel Manta en broodjes bakpao. Theo Maassen, Frank Lammers en Jody Bernal zijn ook te zien. New Kids Turbo is geen briljante film maar er valt genoeg te lachen. 

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Hou je van het Eurovisie Songfestival, dan heb je The Story of Fire Saga vast allang te zien. Maar deze film met Will Ferrell en Rachel McAdams in de hoofdrollen is ook grappig als je helemaal niets met het liedjesfestival hebt. Will en Rachel spelen Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir van de band Fire Saga. Ze hebben er alles voor over om voor IJsland mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. 

Zet Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op je kijklijst

Knocked Up

Het is al niet eenvoudig om een komedie te maken die grappig is. Laat staan eentje die ook nog slim en een beetje ontroerend is. Het lukt Knocked Up wonderwel. Katherine Heigl speelt een journaliste die tot haar schrik zwanger wordt van nietsnut Seth Rogen. Omdat ze niets ziet in het alleenstaande moederschap, besluit ze een relatie met hem uit te proberen. 

Zet Knocked Up op je kijklijst

The Dictator

Sacha Baron Cohen is bijna altijd grappig en dat is ie ook in The Dictator waarin de wrede dictator Aladeen naar New York gaat om de VN toe te spreken. Zijn oom denkt Aladeen te hebben geliquideerd en laat diens plek innemen door een dubbelganger. Maar Aladeen ontsnapt en vindt verrassend genoeg werk in een winkel met gezond eten in New York, waar iedereen moet lachen om zijn foute uitspraken. 

Zet The Dictator op je kijklijst

Bad Neighbours

Ja, ook platte films kunnen heel leuk zijn. Dat laat Bad Neighbours met Seth Rogen en Zac Efron zien. Dertigers Mac en Kelly zijn voortdurend uitgeput vanwege hun baby maar alles wordt nog veel erger wanneer ze een studentendispuut als nieuwe buren krijgen. Het duurt niet lang voordat de studenten en Mac en Kelly er alles voor over hebben om de ander kapot te maken. 

Zet Bad Neighbours op je kijklijst

Hot Fuzz

Simon Pegg speelt in deze erg grappige actiekomedie de ambitieuze politieagent Nicholas Angel die van Londen wordt overgeplaatst naar het slaperige stadje Sandford waar hij samen moet werken met de gemoedelijke Danny Butterman (Nick Frost). In Sanford is iedereen een beetje te aardig. Het dorp herbergt dan ook een behoorlijk geheim.  

Zet Hot Fuzz op je kijklijst

The 40 Year Old Virgin

Iedereen die The 40 Year Old Virgin ooit gezien heeft, herinnert zich vast de scène waarin Andy (Steve Carell) onthaard wordt om zo aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Het doet nog pijn als je eraan denkt. En er zitten veel meer goede grappen in deze komedie van Judd Apatow. 

Zet The 40 Year Old Virgin op je kijklijst

Life of Brian

Een Monty Python-klassieker waarbij je gegarandeerd over de grond rolt van het lachen. Brian wordt per ongeluk aangezien voor de Messias en dat leidt tot hilarische taferelen. Nog nooit gezien? Dit is een moetje. 

Zet Life of Brian op je kijklijst

The Babysitter

The Babysitter is een horrorkomedie, maar er valt vooral veel te lachen in deze film waarin de nogal bange 13-jarige Cole bij toeval ontdekt dat zijn babysitter deel uitmaakt van een satanische cult die uit is op zijn bloed. En dus gaat Cole een angstige nacht tegemoet waarin hij alles uit de kast moet halen om levend de ochtend te halen. 

Knocked Up

Romantische komedie | film | 2007

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie