Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Held David Fincher maakt spannende film The Killer voor Netflix

Films | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

David Fincher maakte al ontelbaar veel mooie films en series en daar komt er nog eentje bij. De regisseur heeft een nieuw project voor Netflix te pakken. The killer gaat over een huurmoordenaar en Michael Fassbender speelt waarschijnlijk de hoofdrol. 

David Fincher is o.a. verantwoordelijk voor de films Se7en, The fight club, Zodiac, The social network, Gone girl en Mank (voor Netflix). Voor diezelfde streamingdienst maakte hij de topseries House of cards en het fantastische Mindhunter waarvoor het Fincher maar niet lukt om tijd te vinden voor een derde seizoen

The killer

Dat gaat zeker niet lukken nu de Amerikaan met The killer alweer zijn volgende project te pakken heeft. De film is gebaseerd op een strip waarin een keiharde huurmoordenaar een zenuwinzinking krijgt omdat hij leeft in een wereld zonder normen en waarden. De regisseur gaat daarvoor weer samenwerken met de schrijver met wie hij Se7en maakte, Andrew Kevin Walker. 

Mank

David Fincher heeft een vierjarig contract met Netflix. Zijn eerste project was Mank, over Orson Welles en het schrijven van de klassieker Citizen Kane. Die film werd goed ontvangen en maakt zelfs kans op een Oscar. 

Mank

Drama | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie