Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spannend avontuur op de maan in de sf-film Crater bij Disney+

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Wonen we in de toekomst op de maan? In de nieuwe film Crater wel! In het jaar 2257 beleeft een groep jonge vrienden een spannend avontuur als ze een reis maken naar een mysterieuze krater. Volgende maand zie je deze sf-film op Disney+.

Over ruim twee eeuwen heeft de mens kolonies op de maan, waar generaties kinderen opgroeien die nog nooit op de aarde zijn geweest. Voordat zijn vader overlijdt krijgt Caleb van hem een maankaart met de locatie van een geheimzinnige krater. Wat is daar te vinden? Samen met zijn vrienden besluit Caleb het uit te zoeken. Ze stelen een rover en gaan op avontuur.

Crater

De film Crater was eigenlijk voor de bioscoop bestemd, maar Disney zet hem komende maand op Disney+ zodat je hem gewoon kunt kijken met je abonnement. De jonge hoofdpersonages worden gespeeld door onder anderen Isaiah Russell-Bailey (Family Reunion), Mckenna Grace (Chilling Adventures of Sabrina) en Billy Barratt (Invasion).

Datum en trailer

Op 12 mei verschijnt de film Crater op Disney+. Check alvast de trailer, want die heeft een fijne Goonies-sfeer en de special effects zien er goed uit.