Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Costa!! volgende maand al op Netflix

Films | 3 dagen geleden | Irma Tomas

Costa!! keerde vorig jaar na 21 jaar terug. En het verhaal over hitsige tieners aan de Spaanse kust trok ook in 2021 weer massa's kijkers naar de bioscoop. Op 20 oktober staat de film op Netflix.

Van 2001 tot 2005 werden er een film en vier seizoenen van een serie gemaakt van Costa! (toen nog met 1 uitroepteken). Tout bekend Nederland speelde een rol: Georgina Verbaan, Michiel Huisman, Daan Schuurmans, Froukje de Both, Sylvie Meis en natuurlijk Katja Schuurman. Die laatste is ook in deze nieuwe film te zien, maar nu in de moederrol. 

Abbey Hoes

De andere castleden bestaan uit nieuw, jong talent zoals Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Soy Kroon, Sinan Eroglu, Oscar Aerts, Lisa Zweerman, rapper Sjaak en de Vlaamse Ella-June Henrard. En we zien ook oudgedienden Tina de Bruin en Roeland Fernhout. 

Beachclub Costa

Het verhaal gaat als volgt: Anna (Abbey Hoes) en Bibi (Stephanie van Eer) hebben van Anna's moeder Frida (Katja Schuurman) zoveel spannende verhalen gehoord over beachclub Costa dat ze met eigen ogen willen zien hoe die tent in Lloret de Mar erbij ligt. Maar daar aangekomen schrikken ze zich rot. De Costa is een saaie, verloederde karaokebar waar je nog niet dood gevonden wil worden. 

Jon Karthaus en Diederik Jekel

Anna en Bibi besluiten de boel op te schudden door de Costa in te schrijven voor The Battle of the Bands en zodoende Costa weer hip te maken. Jon Karthaus regisseerde film en schreef het script samen met vriend en wetenschapper Diederik Jekel. 

Costa!

Komedie | film | 2001

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Costa!!

Komedie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie