Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Komt er dan toch een Community film? Hoofdrolspeler geeft hoop

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Zes seizoenen en een film. Dat is wat de fans van Community destijds werd beloofd door de personages van de cultserie. Hoofdrolspeler Joel McHale houdt het nog steeds voor mogelijk.

Na de start in 2009 verzamelde de comedyserie Community van Dan Harmon al snel een trouwe schare fans. De serie volgt een groep van zeven studenten op een uiterst beroerd college in de VS. Community won een Primetime Emmy Award, maar sloeg door zijn grillige vorm en gevoel voor humor niet echt aan bij een groot publiek.

Zes seizoenen...

Een van de grappen die regelmatig terugkeerde in de serie was de belofte van zes seizoenen en een film. De serie hing regelmatig aan een zijden draadje, maar de zes seizoenen zijn er gekomen. De film vooralsnog niet.

Joel McHale

Acteur Joel McHale, die in de serie de rol van Jeff Winger speelt, wakkerde onlangs de hoop op een Community-film weer aan. In Jimmy Fallons Tonight Show liet hij weten dat hij via Zoom contact heeft het de oorspronkelijke cast, en dat iedereen bereid is om aan een film mee te werken.

Dan Hamon

McHale houdt echter een slag om de arm: voorwaarde is dat showrunner Dan Harmon weer de kar gaat trekken. Harmon heeft momenteel veel succes met de animatieserie Rick and Morty en heeft nog niet laten weten of hij het filmproject ook ziet zitten.

Prime Video

Naast McHale zie je in de serie bekende gezichten als Alison Brie (GLOW), Donald Glover (Atlanta) en Chevy Chase (Christmas Vacation). Daarnaast komen er talloze bekenden opdraven als docenten en randfiguren. Je kunt alle seizoenen van Community streamen op Amazon Prime Video.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie