Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zin in een romcom? Colors of Love staat op 5 april op Netflix

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Bibliothecaris Taylor Harris is op zoek naar een nieuwe baan, maar in plaats daarvan vindt ze liefde. En dat is natuurlijk ook niet verkeerd. Chad Michael Murray speelt een van de hoofdrollen in Colors of Love.

Taylor Harris (Jessica Lowndes) raakt haar baan in een bibliotheek kwijt. Ze heeft het moeilijk en gaat daarom maar eens op bezoek bij haar broer Craig die nog in hun geboorteplaats, Forest Ridge in Montana woont. En als ze daar dan toch is, kan ze naar meteen het jaarlijkse topfeest in het Graff Hotel. 

Chad Michael Murray

Wanneer Taylor met haar auto onderweg is, gaat ie stuk. En dan ontmoet ze Joel Sheenan, (Chad Michael Murray), een man die flink rijk werd dankzij zijn succesvolle start up in Californië. Daarna besloot Joel terug te keren naar Montana om het dorp te helpen. Joel heeft het Graff Hotel gekocht van Craig. Hij wil het opknappen om op die manier meer toeristen naar Forest Ridge te lokken. 

Je raadt het al, Joel gaat een grote rol spelen in het leven van Taylor. 

Verwacht geen hoogstaande film, maar Colors of Love is best prima om een verloren avondje mee te vullen. Dat kan vanaf 5 april.