Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De film Cats is zo slecht dat je 'm moet zien. En dat kan binnenkort op Netflix!

Films | 23 dagen geleden | Irma Tomas

Zelden werd een film zo de grond in geboord als Cats in 2017. En dat ondanks een sterrencast én een enorm budget. Vanaf 30 maart kun je dit treinongeluk met eigen ogen zien.

'Een ramp van begin tot eind', 'Dit is een film die kijkers generaties lang zal blijven achtervolgen', 'Een afschuwelijke haarbal van ellende', 'Letterlijk ongelooflijk. Ik hoop dat ik dit nooit meer hoef te zien', waren enkele opmerkingen van recensenten. De Engelse krant Telegraph gaf de film zelfs nul sterren. Voor degenen die Cats desondanks gemist hebben in hun leven, is er nu het goede nieuws dat de musical binnenkort op Netflix staat. 

Andrew Lloyd Webber

Voor degenen die Cats niet kennen: het gaat hier een uiterst succesvolle musical, gemaakt door Andrew Lloyd Webber, die 18 jaar op Broadway draaide en over katten gaat. Katten die worden gespeeld door mensen die veel zingen en dansen. Het bekendste liedje is Memory

Sterrencast

In de filmversie uit 2019 worden de katten gespeeld door o.a. Idris Elba, Judi Dench, James Corden, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Ian McKellen en Taylor Swift. Met een dergelijke cast zou je denken dat alles wel goed komt, maar dat gold niet voor Cats. De katten in deze film zien er eng en zelfs afstotelijk uit, er ontbreekt een verhaal en het lijkt erop alsof de katten op het punt staan een orgie te hebben. De meest vreselijke scène is die met Rebel Wilson die muizen met een gezicht en een hele rij kakkerlakken opeet. Je bent gewaarschuwd!  

Als je toch durft, Cats staat op 30 maart op Netflix. 

Cats

Musical | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie