Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bradley Cooper speelt componist Leonard Bernstein in Netflix-film Maestro en hij is onherkenbaar

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wij denken bij Maestro nu nog aan Frits Sissing en BN'ers die met een dirigeerstok zwaaien maar dat wordt dankzij een nieuwe film op Netflix misschien wel anders. Daarin speelt Bradley Cooper de bekende componist Leonard Bernstein. 

Leonard Bernstein zou je kunnen kennen van zijn muziek voor de film West Side Story en de Amerikaan, die in 1990 overleed, heeft nog veel meer prachtige muziek op zijn naam staan. 

Indrukwekkende cast

Bradley Cooper vond die prestaties meer dan voldoende om een film over te maken waarin hij niet alleen de hoofdrol speelt, de acteur schreef ook mee aan het script en regisseert de boel. Bovendien bracht hij een indrukwekkende cast bij elkaar. 

Jeremy Strong

Carey Mulligan speelt Felicia Montealegre, de Chileense vrouw van Bernstein, Jeremy Strong (Kendall Roy uit Succession) speelt de schrijver en componist John Gruen die een boek over Bernstein schreef. Maya Hawke speelt Jamie Bernstein, de dochter van Leonard en Felicia. Comedienne Sarah Silverman is gecast als Shirley Bernstein, de zus van Leonard. 

A Star is Born

Maestro is de tweede film van de hand van Bradley Cooper, zijn eerste was natuurlijk A Star is Born, een film die zeker niet onopgemerkt bleef. 

Releasedatum

Een exacte releasedatum voor Maestro is nog niet bekend, maar heel lang kan het niet meer duren, waarschijnlijk staat de film deze winter al op Netflix.