Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Climax van nieuwe Borat-film ging maar net goed, onthult Sasha Baron Cohen

Films | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het had weinig gescheeld of de climax van de nieuwe Borat-film was in het water gevallen. De beruchte scene met Rudy Giuliani, politicus en advocaat van president Trump, hing aan een zijden draadje.

In de nieuwe film rond het personage van komiek en acteur Sacha Baron Cohen reist de journalist uit Kazakstan met zijn tienerdochter Tutar (Maria Bakalova) naar Amerika. Het hoogtepunt in Borat subsequent moviefilm is een interview tussen Tutar en Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump.

Hand in broek

Tijdens het interview worden nogal wat grenzen overschreden, en na het gesprek wordt Giuliani liggend op bed en in het bijzijn van Tutar gefilmd met een hand in zijn broek. Ondertussen zat een vermomde Baron Cohen verstopt in een kleerkast gedurende het hele interview te wachten op een seintje op zijn telefoon om tevoorschijn te springen.

3 procent 

"Toen het interview begon en ik de telefoon inschakelde, zag ik dat de batterij op 3% stond," vertelde Baron Cohen in The late show with Stephen Colbert. "Dus: we hebben Rudy Giuliani, we hebben deze scène en het is de climax van de film - en niemand heeft bedacht dat het misschien handig zou zijn om de telefoon op te laden?"

Vliegtuigstand

Alleen door de telefoon op vliegtuigstand te zetten kon de Borat-acteur de accuduur lang genoeg rekken om het verlossende signaal te ontvangen. En daarna op precies het juiste moment binnen te stormen.

Prime Video

Je ziet de nieuwe Borat-film (Borat subsequent moviefilm: delivery of prodigious bribe to American regime for make benefit once glorious nation of Kazakhstan) op Amazon Prime Video. De streamingdienst plaatste ook het onderstaande interview met Borat op YouTube.

 

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan

komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie