Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: zinderende oorlogsfilm Blood & Gold is onderweg naar Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Blood & Gold
©
Foto: Blood & Gold

In de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog besluit de Duitse soldaat Heinrich te deserteren om op zoek te gaan naar zijn dochter. Hij ontmoet een dappere boerin en samen moeten ze op de vlucht voor een bende SS'ers die op zoek zijn naar een gestolen goudschat. De oorlogsfilm Blood & Gold staat volgende maand op Netflix.

Aan het begin van de oorlogsfilm Blood & Gold lijkt het alsof soldaat Heinrich niet meer lang te leven heeft. De SS maakt namelijk korte metten met deserteurs. De nazi's knopen hem op aan een boom en laat hem achter. Gelukkig komt  boerin Elsa net op tijd voorbij. De SS heeft haar broer opgepakt en ze wil hem bevrijden. Samen gaan Heinrich en Elsa op nazi-jacht, terwijl de SS'ers zelf achter een gesloten goudschat aanzitten.

Blood & Gold

De Duitse film Blood & Gold van Peter Thorwarth belooft actie en spanning in een historische setting. Eerder regisseerde Thorwarth voor Netflix de horrorfilm Blood Red Sky over een trans-Atlantische vlucht waarop een van de passagiers een mysterieuze ziekte onder de leden heeft.

Datum en trailer

Vorig jaar scoorde de Duitse oorlogsfilm Im Westen nichts Neues hoge ogen op Netflix, dus laten we hopen dat ook Blood & Gold weer een hit wordt. De film verschijnt op 26 mei op Netflix en hier kun je alvast de trailer bekijken.