Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Black Widow enorme hit op Disney+

Films | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disne
©
Foto: Disne

Black Widow ging op 7 juli in première in de bioscoop en op Disney+. Op de streamingdienst moet er wel flink bijbetaald worden voor de superheldenfilm. En het blijkt dat mensen massaal de portemonnee trokken.

Disney heeft bekendgemaakt dat in het openingsweekend ruim eenderde van de opbrengsten van Black Widow via Disney+ is binnengekomen. Het gaat om 60 miljoen dollar van de in totaal 215 miljoen die Black Widow opleverde. En dat is een enorm succes. 

2 miljoen

2 miljoen mensen betaalden dus 21 euro (30 dollar) om de avonturen van Scarlett Johansson thuis te kunnen zien. Een hoop geld, maar waarschijnlijk keken veel van die mensen met een paar vrienden om de kosten te drukken. 

Cruella

Ook de films Mulan, Raya and the Last Dragon en Cruella gingen in première met Premier Access, maar van die films maakte Disney de opbrengsten niet bekend. We kunnen dus aannemen dat die rolprenten een stuk minder geld opbrachten. 

Lees ook: Dit zijn de beste 10 moderne Disney-klassiekers op Disney+

6 oktober

Disney+-abonnees die geen zin hebben om extra geld neer te leggen voor Black Widow, moeten nog even geduld hebben tot 6 oktober, dan kun je de film kijken zonder extra te betalen. 

Jungle Cruise

Na het succes van Black Widow kun je ervan uitgaan dat Disney dit veel vaker gaat doen. De volgende film die tegelijkertijd in de bioscoop en op de streamingdienst uitkomt is Jungle Cruise met Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol. Die film staat gepland voor 30 juli.

Lees hier alles over Black Widow