Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Lekker griezelen? Kijk dit weekend naar The Black Phone

Films | 29 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Het zijn goede tijden voor horrorliefhebbers, en er blijven maar nieuwe huiverfilms bijkomen. Deze week verscheen The Black Phone op SkyShowtime: een lekker enge film vol onverwachte wendingen naar een verhaal van Joe Hill.

Het is 1978 en er is een kidnapper actief in de wijk waar Finney en zijn zusje Gwen opgroeien. Als Finney op straat met een onbekende man praat, komt hij even later bij in een kale kelder waar een ouderwetse zwarte telefoon aan de muur hangt en een man in een eng masker de wacht houdt. Het wordt nog griezeliger als de telefoon begint te rinkelen...

The Black Phone

De horrorfilm The Black Phone is gebaseerd op een verhaal van Joe Hill, de zoon van Stephen King en schrijver van onder andere Locke & Key. Regisseur Scott Derrickson maakte eerder de eerste Doctor Strange-film en de horrorfilm Sinister met Ethan Hawke, die ook een grote rol speelt in The Black Phone. Maar de echte hoofdrol is weggelegd voor de jonge acteurs Mason Thames en Madeleine McGraw in de rollen van Finney en Gwen. Naast goed acteerwerk en een creepy verhaal is ook het nostalgische jaren zeventig-sfeertje goed getroffen.

SkyShowtime

Je kunt The Black Phone nu streamen op SkyShowtime. Kijk de onderstaande trailer om te checken of de film niet te eng voor je is!

The Black Phone

Horror | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie