Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Black Lotus van Rico Verhoeven binnenkort op Netflix!

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Jarenlang droomde kickboksheld Rico Verhoeven van een film met hemzelf in de hoofdrol. En met Black Lotus kwam het daar dit voorjaar eindelijk van. Alleen waren de recensies niet hoe Rico ze gedroomd had.

In Black Lotus speelt Rico special forces-lid Matteo Donner. Matteo voelt zich schuldig omdat zijn goede vriend en collega John bij een actie om het leven is gekomen. Om zijn verdriet te verwerken zwerft hij jarenlang de wereld over om uiteindelijk in Amsterdam terecht te komen. 

Dochter ontvoerd 

Matteo wil daar de vrouw van John en zijn dochtertje opzoeken maar dat loopt anders dan verwacht omdat het dochtertje is ontvoerd door gangsters. En dus zit er niets anders op voor Matteo dan achter de gangsters aan te gaan. 

Explosies op de grachten

Vervolgens gaat het los op de grachten van Amsterdam met veel explosies, auto-achtervolgingen en vechtscènes. 

Recensies

Rico Verhoeven is co-producent van Black Lotus en hij had een aardige vinger in de pap bij de casting en de inhoud. Desondanks of misschien wel daarom werd de serie met de grond gelijk gemaakt in de meeste recensies. Black Lotus zou veel te weinig actie hebben en te saai zijn. 

12 oktober

Je kan vanaf 12 oktober op Netflix zien of de recensenten gelijk hadden en wij denken zomaar dat de Black Lotus daar best eens een hit zou kunnen worden.