Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt nu de bioscoophit Free Guy kijken op Disney+

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Free Guy met Ryan Reynolds in de hoofdrol was een megahit in de bioscopen en is vanaf vandaag al te zien op Disney+. En dat ook nog zonder dat we hoeven bij te betalen.

Ryan Reynolds speelt Guy, een saaie bankbediende. Guy is altijd opgewekt, heeft altijd dezelfde saaie kleding aan en gaat iedere dag braaf naar zijn werk waar hij omgaat met zijn beste vriend Buddy.

Overvallers

Gek genoeg heeft de bank van Guy altijd maar last van overvallers die door Guy worden begroet met een enthousiaste glimlach. Hij wordt ook dagelijks geslagen, of aangereden, net als zijn stadgenoten. Wanneer hij een bijzondere bril opzet, dringt tot Guy door dat hij een NPC is, een non-playing character. Iemand die een bijrol speelt in een videospelletje.

Millie

Door een fout in het algoritme is Guy geëvolueerd tot een AI met een vrije wil die zich afvraagt wat er allemaal aan de hand is. Antwan, de slechte eigenaar van het gamebedrijf weet niet wat ie meemaakt, net zoals de ontwerpers van het spel, Millie (Jodie Comer) en (Joe Keery) van wie Antwan het concept heeft gestolen.

Maar Millie bedenkt een list. Ze wil het spel ingaan als speler, vrienden worden met Guy en zijn hulp vragen om hun spel van Antoine terug te krijgen. Maar dan wordt Millie verliefd. 

Free Guy kreeg fantastische recensies en is nu dus te zien op Disney+.