Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe en enge bioscoopfilm Antlers nu op Disney+

Films | 16 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Eind vorig jaar in de bioscoop en nu al op Disney+. De horrorfilm Antlers gaat over een lerares die te maken krijgt met haar grootste angst. 

Antlers speelt zich af in een dorp in Oregon, waar het leven wel eens beter is geweest. Het dorp is verwoest door economische tegenslag en drugsproblemen. Paul Meadows (Jesse Plemons) is de sheriff en zijn zus Julia Julia (Keri Russell) is net teruggekeerd naar de deprimerende plek. 

Lucas

Zij is lerares en stille leerling Lucas (Jeremy T. Thomas) trekt Julia's aandacht. Julia ontdekt dat zijn moeder onlangs is overleden waardoor vader Frank nu alleen de zorg over hem en zijn broer Aiden heeft. En bij Lucas thuis is het niet pluis. 

Een monster

Frank zijn zijn collega maken zijn drugs en werden daarbij overvallen door een soort monster. Hij kreeg een soort van zenuwinzinking en zit sindsdien thuis waar hij zelf in een monster lijkt te veranderen. Lucas doet 's nachts zijn deur op slot hopende dat hij de volgende ochtend weer wakker wordt. En vanaf daar wordt het alleen maar erger voor de arme Lucas.

Antlers

Horror | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie